Fotbal intern

Mirko Pigliacelli, aproape de un transfer în Serie A! Negocierile sunt avansate! EXCLUSIV

16.08.2019 | 20:19
Mirko Pigliacelli aproape de un transfer in Serie A Negocierile sunt avansate EXCLUSIV

Mirko Pigliacelli a impresionat în poarta lui U Craiova şi este aproape de un transfer în Serie A. FANATIK a aflat că oficialii clubului din Bănie sunt în negocieri avansate cu Torino, formaţie care s-a calificat în play-off-ul Europa League.

Când se poate face transferul lui Mirko Pigliacelli în Serie A. Câţi bani primeşte Universitatea Craiova

Mirko Pigliacelli este aproape de un transfer în Serie A, iar conducătorii Universităţii Craiova pot da o nouă lovitură financiară. FANATIK a aflat că Torino oferă 2.500.000 de euro pentru realizarea mutării. La formaţia de pe “Stadio Olimpico Grande Torino”, portarul de 26 de ani se va duela cu Salvatore Sirigu (32 de ani) şi Atonio Rosati (36 de ani) pentru postul de titular.

Conducătorii lui Torino trebuie să se grăbească pentru realizarea transferului. Perioada de mercato în Serie A se încheie pe 2 septembrie 2019, după startul noului sezon al primei ligi din Italia.

Mirko Pigliacelli, aproape de un transfer în Serie A (sursă foto: sportpictures.eu)
Mirko Pigliacelli, aproape de un transfer în Serie A (sursă foto: sportpictures.eu)

U Craiova, profit important de pe urma lui Mirko Pigliacelli

Adus în iunie 2018 de la Pro Vercelli, Mirko Pigliacelli a fost în primă fază împrumutat la U Craiova. În decembrie 2018, după prestaţiile excelente în poarta Ştiinţei, portarul italian a fost transferat definitiv de echipa din Bănie, după ce oltenii au plătit 300.000 de euro. În aceste condiţii, conducătorii Universităţii Craiova vor realiza un profit de peste 2.000.000 de euro de pe urma fotbalistului de 26 de ani.

În primăvară, presa din Italia a anunţat că Parma şi Cagliari erau interesate de Mirko Pigliacelli. Până în prezent, italianul a jucat pentru Parma, Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Pescara, Pro Vercelli şi Trapani. Portarul de 26 de ani şi-a făcut junioratul la AS Roma şi a bifat o selecţie pentru naţionala de tineret a Italiei.

  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Mirko Pigliacelli
  • 21 de meciuri fără gol primit a bifat Mirko Pigliacelli la Universitatea Craiova