Sport

Mirko Pigliacelli, ”comisarul” de serviciu în meciurile cu FCSB. A gafat din nou decisiv. Video

Portarul Universității Craiova, Mirko Pigliacelli, și-a câștigat renumele de gafeur. Italianul are pe conștiință multe goluri încasate de olteni. Multe greșeli au fost comise tocmai în meciurile cu FCSB.
28.11.2021 | 22:03
Mirko Pigliacelli comisarul de serviciu in meciurile cu FCSB A gafat din nou decisiv Video
ADVERTISEMENT

Duelurile dintre U Craiova și FCSB sunt cel mai adesea extrem de atractive tocmai datorită numărului mare de goluri care se înscriu.

Nu e mai puțin adevărat că și portarii celor două formații se întrec în gafe, în meciurile directe. Mirko Pigliacelli e un adevărat talisman pentru roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli, gafă după gafă în meciurile cu FCSB

Gafele italianului din poarta Universității Craiova au făcut, și continuă să facă înconjurul țării. Numai în meciul din această seară Pigliacelli și-a ”îmbogățit” zestrea intervențiilor nereușite cu încă două momente neinspirate.

În minutul 17 al disputei de pe arena ”Ion Oblemenco”, italianul a ratat o intervenție după o centrare ”plouată” și mingea a ajuns în zona de acțiune a lui Dumiter care a înscris pentru 1-1.

ADVERTISEMENT

În minutul 39, tot după o fază fixă, Florin Tănase a trimis o minge cu exteriorul în careul de șase metri, Pigliacelli a trecut din nou pe lângă minge și Șut i-a dus pe roș-albaștrii în avantaj 1-2.

În primăvara anului trecut, același Pigliacelli a comis-o și în meciul disputat între cele două echipe pe Arena Națională. Era minutul 23 al întâlnirii când italianul a contribuit decisiv la prima reușită a roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă a înscris la capătul unei faze pornite după o gafă uriașă a portarului. Italianul a încercat să degajeze o minge ușoară, dar a trimis-o direct în piciorul lui Dennis Man, care i-a pasat lui Florinel Coman care a șutat în bară. Oaidă a urmărit excelent faza și deschis scorul.

Vezi AICI gafa lui Pigiacelli din martie 2020.

Mirko Pigliacelli a fost la un pas să ajungă la FCSB

Portarul italian al Universității Craiova pare de neclintit dintre buturile oltenilor în ciuda numeroaselor greșeli pe care le comite.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul lunii iulia a acestui an, nemulțumit de greșelile pe care Andrei Vlad le comitea în poarta celor de la FCSB, patronul Gigi Becali a vrut să-l trimită pe portarului lui numărul 1 tocmai la U Craiova.

Oltenii agreau mutarea, ba chiar erau dispuși să-l cedeze la schimb tocmai pe Mirko Pigliacelli. În cele din urmă ”afacerea” nu s-a mai făcut, după ce Vlad a refuzat ideea de a semna cu trupa din Bănie.

Pigliacelli a și înscris împotriva celor de la FCSB

Mirko Pigliacelli nu e doar gafeurul de serviciu în disputele cu FCSB. Italianul are și un gol marcat împotriva roș-albaștrilor.

S-a întâmplat într-un meci disputat în februarie 2019, într-un meci pierdut de olteni 2-3, pe Arena Națională. Italianul a fost desemnat să execute o lovitură de la 11 metri, pe care a și transformat-o.

Acela este, de altfel, singura reușită a lui Mirko Pigliacelli în Casa Pariurilor Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – U Craiova: 2,40 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT