Fotbal intern

Mirko Pigliacelli, dezvăluiri pentru jurnaliștii din Italia. “Mă gândeam să dau scăriță!” Ce i-a spus Bălgrădean înainte de penalty

26.02.2019 | 09:21
Mirko Pigliacelli în meciul FCSB - Universitatea Craiova. Dezvăluirile portarului italian

Mirko Pigliacelli a fost pus de Devis Mangia să execute un penalty în meciul FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-2, în etapa 25 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar portarul din Bănie a făcut o serie de dezvăluiri pentru jurnaliștii din Italia.

“Când am văzut că se acordă penalty mi-am zis că este momentul meu. Într-o secundă eram deja în cealaltă jumătate de teren. Am întâlnit multe priviri ciudate, inclusiv din partea colegilor mei. Puțini știau ce decizie luase antrenorul Devis Mangia. Portarul Stelei m-a abordat și mi-a zis în română “dar de ce bați tu?”. Era clar surprins”, a spus Mirko Piglaicelli pentru Di Marzio.

Dezvăluirile lui Mirko Pigliacelli pentru jurnaliștii din Italia

Italianul din poarta lui U Craiova a dezvăluit că își dorea să transforme penalty-ul cu o scăriță. “Vorbeam cu colegul meu, Fedele, și așa mi-a venit ideea. Apoi m-am răzgândit și am tratat-o ca pe o glumă”, a mai spus Mirko Pigliacelli într-o discuție purtată cu Gianluca Di Marzio.

Anunțul făcut de Gianluca Di Marzio

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova s-a terminat cu victoria vicecampioanei României, scor 3-2, în etapa 25 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. În ultima rundă din sezonul regulat, gruparea roș-albastră se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, sâmbătă, 2 martie, de la ora 19.00. De partea cealaltă, Universitatea Craiova primește vizita formației Astra Giurgiu, luni, 4 martie, de la ora 20.00. Toate meciurile din Liga 1 Betano sunt transmise de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar fazele importante sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,1 milioane de euro, Mirko Pigliacelli a ajuns la Universitatea Craiova pe 2 iulie 2018, atunci când oltenii l-au luat de la Pro Vercelli, iar goalkeeperul a semnat un contract cu gruparea pregătită de Devis Mangia până pe 30 iunie 2022. Pe parcursul carierei, Pigliacelli a mai evoluat pentru Pescara, Trapani, Frosinone, Parma, Reggina, Sassuolo și Roma U19.