Fotbal intern

Mirko Pigliacelli, dorit în Italia. Când s-ar putea realiza transferul: “Există negocieri în derulare”

28.06.2020 | 16:14
Mirko Pigliacelli dorit in Italia Cand sar putea realiza transferul Exista negocieri in derulare
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli est unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, iar evoluțiile sale nu au rămas nebăgate în seamă.

Reggina, nou-promovată în Serie B, încearcă să-și facă revenirea în fotbalul de top din Italia și îl are pe listă, printre alții și pe goalkeeper-ul Craiovei.

ADVERTISEMENT

Pigliacelli a mai jucat la Reggin, în urmă cu șase ani, fiind împrumutat de Parma.

Mirko Pigliacelli, dorit în Italia

Mirko Pigliacelli este dorit de Reggina, conform jurnaliștilor de la Tuttomercato: „Reggina s-a dezlănțuit pe piața transferurilor. După Jeremy Menez, clubul din Calabria studiază şi alte piste. 

Pentru poartă există varianta Mirko Pigliacelli, actualmente la Craiova. Există negocieri în derulare, iar transferul s-ar putea concretiza în săptămânile următoare”.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani va împlini Mirko Pigliacelli pe 30 iunie
  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Mirko Pigliacelli, conform transfermarkt.com

La Reggina poate fi coleg cu Jeremy Menez și Hachim Mastour

Dacă acceptă oferta, Mirko Pigliacelli poate deveni coleg cu Jeremy Menez, fostul star al lui PSG și AC Milan, dar și cu Hachim Mastour, unul dintre fotbaliștii în care „rossonerri” își puneau mari speranțe, dar care s-a pierdut pe drum.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Mirko Pigliacelli a avut mai multe dispute cu Victor Pițurcă, fostul antrenor al oltenilor, dar și cu suporterii din Peluza Nord, care l-au acuzat de trădare:

„Rămâne cum am stabilit! Diseară ne vedem la meci, cât mai mulți, că avem treabă. Forza Știința, fără trădători!”, a fost mesajul fanilor olteni înaintea unui meci cu Gaz Metan Mediaș din sezonul regular.

ADVERTISEMENT

”N-am înțeles acest protest, mi-a lăsat un gust amar ce s-a întâmplat, m-a dezamăgit. Nu găsesc niciun fel de motiv realist pentru a face așa ceva”, a declarat Sorin Cârțu despre conflicrul dintre fanii Universității Craiova și portarul Mirko Pigliacelli.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1.94 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT