Fotbal international

Mirko Pigliacelli, eroul din poarta Universității Craiova: ”De când eram copil nu am mai apărat 3 penalty-uri”

Autor: Traian Terzian | 01.08.2019 | 23:00
Mirko Pigliacelli, eroul din poarta Universității Craiova: ”De când eram copil nu am mai apărat 3 penalty-uri”
Mirko Pigliacelli a fost eroul Universității Craiova în meciul din manșa secundă cu Honved Budapesta

Portarul italian Mirko Pigliacelli a fost eroul Universității Craiova în meciul din manșa secundă cu Honved Budapesta din turul doi preliminar al Europa League. Oltenii s-au calificat în faza următoare la loviturile de departajare într-un meci întrerupt peste 30 de minute din cauza incidentelor în care a fost rănit arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter.

Mirko Pigliacelli, eroul din poarta Universității Craiova: ”Mi-a fost frică că putem pierde meciul cu 3-0 la masa verde”

”Am lucrat foarte mult pentru a câștiga acest meci. Când a venit timpul penalty-urilor am fost fericit pentru că știam că pot ajuta echipa. Lucrăm tot timpul la penalty-uri. Facem tot ce trebuie să facem pentru a ne fi bine. Este început sezon, se poate întâmpla să luăm goluri, dar nu este numai meritul meu. Este important că toată echipa nu a luat gol. Nu am mai apărat trei penalty-uri de când eram copil. Mi-a fost frică că putem pierde meciul cu 3-0 la masa verde”, a spus Mirko Pigliacelli, eroul Universității Craiova.

Mirko Pigliacelli a parat trei lovituri de departajare în meciul cu Honved și a dus-o pe Universitatea Craiova în turul trei preliminar al Europa League. În faza următoare, oltenii vor întâlni formația AEK Atena.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!