Fotbal intern

Mirko Pigliacelli, gafă de proporții în FCSB – Universitatea Craiova. Italianul le-a făcut cadou „roș-albaștrilor” deschiderea scorului

08.03.2020 | 21:06
Mirko Pigliacelli gafa de proportii in FCSB  Universitatea Craiova Italianul lea facut cadou rosalbastrilor deschiderea scorului
ADVERTISEMENT

FCSB a deschis scorul în minutul 23 al partidei după o serie parcă interminabilă de erori comise în defensiva Universității Craiova. Mirko Pigliacelli a degajat direct în Dennis Man, aflat în apropierea careului, iar balonul a fost trimis în poartă de Răzvan Oaidă, după mai multe intervenții stângace ale fundașilor olteni.

Mirko Pigliacelli, gafă uriașă în FCSB – U Craiova

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc, în cel mai important meci al etapei a doua din play-off, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Gazdele au dominat startul jocului, în care Craiova nu a reușit să amenințe poarta lui Andrei Vlad și au deschis scorul în minutul 23, după o gafă de proporții comisă de Mirko Pigliacelli.

La o fază aparent simplă, portarul italian a încercat o degajare, care a fost interceptată perfect de Dennis Man, aflat în prejma careului. Fostul fotbalist de la UTA Arad l-a servit excelent pe Florinel Coman, care a trimis în bară după ce l-a driblat pe Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

Apărarea Craiovei a încercat blocarea balonului, dar, după mai multe intervenții stângace ale lui Mihai Bălașa și Ivan Martic, mingea a ajuns la Răzvan Oaidă, care a marcat din apropierea liniei porții.

Ambii antrenori, forțați să schimbe în startul jocului

Atât Bogdan Vintilă, cât și Corneliu Papură au fost forțați să schimbe primul „11” gândit pentru meciul direct de pe Arena Națională. Primul „lovit” de ghinion a fost Corneliu Papură, care a trebuit să îl trimită pe Ștefan Baiaram din primul minut, după ce Valentin Mihăilă s-a accidentat la încălzire.

ADVERTISEMENT

La doar 120 de secunde de la primul fluier al centralului Istvan Kovacs, Darius Olaru nu a mai continuat partida, după un contact aerian dur avut cu Luis Nițu.

După contact, mijlocașul transferat de FCSB a fost transportat direct la spital, locul său în teren fiind preluat de Ionuț Vînă.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,75 este cota pentru „Ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT