Fotbal intern

Mirko Pigliacelli, înjurat de Peluza Nord la întâlnirea Craiova – Gaz Metan. Tensiuni la final de meci: galeria a refuzat să cânte cu jucătorii

31.01.2020 | 22:10
Mirko Pigliacelli injurat de Peluza Nord la intalnirea Craiova  Gaz Metan Tensiuni la final de meci galeria a refuzat sa cante cu jucatorii
ADVERTISEMENT

Revenit în prima echipă a Universității Craiova pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș, Mirko Pigliacelli a avut parte de un tratament extrem de dur din parte propriilor fani din Bănie.


UPDATE, 31 ianuarie, 22:16. Tensiunile dintre Peluza Nord și echipă au continuat și după finalul duelului cu Gaz Metan Mediaș. Mărul discordiei: Mirko Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

Galeria a refuzat să cânte cu jucătorii, iar fanii au cerut să plece Mirko din grupul acestora. Jucătorii au refuzat și după două minute au plecat la vestiare. E pentru prima dată când jucătorii nu cântă cu galeria după un meci.


Mirko Pigliacelli, înjurat de Peluza Nord la meciul Craiova – Gaz Metan: ”Trădătorii să plătească/Ca să nu se înmulțească”

Suporterii Universității Craiova nu au uitat de conflictul dintre Mirko Pigliacelli și Victor Pițurcă și își mențin poziția față de portarul echipei, redevenit titular.

ADVERTISEMENT

Fanii trupei oltene l-au taxat dur pe italian și în timpul meciului cu Gaz Metan Mediaș. În startul reprizei secunde, deși Craiova conducea cu 2-1 și victoria îi era aproape, Pigliacelli a fost înjurat de Peluza Nord de pe ”Ion Oblemenco”.

Cum portarul echipei lui Corneliu Papură apără în repriza secundă la poarta fanilor din Nord, aceștia i-au transmis o serie de mesaje nu tocmai ortodoxe.

ADVERTISEMENT

În afară de celebrele injurii în limba maternă a jucătorului, precum ”Mirko Mirko v********o”, din peluză au mai răsărit și o serie de bannere cu mesaje îndreptate în direcția italianului.

”Trădătorii să plătească/ Ca să nu se înmulțească” sau ”Indiferența față de culori din vestiar/Doare și ne lasă un gust amar”, stătea scris pe bannerele fanilor olteni.

ADVERTISEMENT

Pigliacelli, motiv de ceartă și bătaie între fani

Interesant este faptul că fanii prezenți în restul stadionului au dezaprobat reacția celor din Peluza Nord și i-au strigat numele portarului italian.

Mai mult, suporterii Peluzei Nord au fost puși la punct cu scandarea: ”Rușine, rușine, rușine să vă fie!”

La un moment dat, între fanii prezenți în Peluza Nord s-a iscat și un conflict fizic, venit tot pe fondul scandărilor împotriva lui Pigliacelli.

Pigliacelli, amenințat înainte de meciul cu Mediaș

Susținătorii Craiovei din Peluza Nord Craiova au avut un mesaj dur pentru Mirko Pigliacelli și înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș: „Rămâne cum am stabilit! Diseară ne vedem la meci, cât mai mulți, că avem treabă. Forza Știința, fără trădători!”.

Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova, a jucat 22 de partide pentru Universitatea Craiova în acest sezon, dar nu a mai fost utilizat în ultimele șase meciuri, din cauza unui conflict cu Victor Pițurcă, fostul tehnician al echipei.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – Universitatea Craiova: 3.35 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT