Fotbal intern

Mirko Pigliacelli, mesaj special pentru fanii Craiovei după plecarea lui Victor Pițurcă. ”Tot timpul m-am simțit oltean!”

05.01.2020 | 13:27
Mirko Pigliacelli mesaj special pentru fanii Craiovei dupa plecarea lui Victor Piturca Tot timpul mam simtit oltean
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli n-a primit foarte multe șanse din partea lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova în perioada în care fostul selecționer al echipei naționale a României a fost antrenorul oltenilor, iar portarul a avut un mesaj special pentru fanii din Bănie după plecarea tehnicianului român.

Mirko Pigliacelli, mesaj special pentru fanii Craiovei după plecarea lui Victor Pițurcă

Mirko Pigliacelli se afla pe lista plecărilor de la Universitatea Craiova în momentul în care Victor Pițurcă era antrenorul echipei din Bănie și chiar a fost trimis la formația care evoluează în Liga 3.

ADVERTISEMENT

Astfel, Mirko Pigliacelli nu a ezitat să își arate bucuria după plecarea lui Victor Pițurcă și chiar a avut un mesaj pentru suporterii Universității Craiova care l-au susținut pe toată perioada dificilă din ultimul timp.

”În continuare pun inima pentru acest club. Iubesc Craiova și suporterii și tot timpul m-am simțit oltean!”, a fost mesajul postat de Mirko Pigliacelli pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Patru jucători au fost salvați de plecarea lui Victor Pițurcă

Plecarea lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova i-a salvat pe Mirko Pigliacelli, Alexandru Mateiu, Ivan Martic și Renato Kelic, iar FANATIK a dezvăluit că aceștia vor merge cu U Craiova în cantonamentul din Antalya.

Pigliacelli a fost cumpărat cu 300.000 de euro

Cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro, Mirko Pigliacelli a fost cumpărat de Universitatea Craiova în ianuarie 2019 de la Pro Vercelli cu 300.000 de euro, după ce între iulie 2018 – decembrie 2018 a jucat sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul carierei, Mirko Pigliacelli a mai jucat pentru Lazio Youth, Roma U19, Parma, Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Pro Vercelli și Trapani.

În sezonul 2019 – 2020, Mirko Pigliacelli a apărat poarta celor de la Universitatea Craiova în 21 de meciuri, dintre care 15 în campionat și 6 în preliminariile Europa League.

ADVERTISEMENT

În Total, portarul italian în vârstă de 26 de ani a bifat 63 de prezențe în tricoul celor de la Universitatea Craiova și a primit 65 de goluri.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.02 este cota pentru o victorie a gazdelor. Vezi aici mai multe cote!

 

ADVERTISEMENT