Fotbal intern

Mirko Pigliacelli o poate părăsi pe Craiova! Impresarul său a făcut anunțul: „Încercăm să-l aducem înapoi în Italia”

29.06.2020 | 17:46
Mirko Pigliacelli o poate parasi pe Craiova Impresarul sau a facut anuntul Incercam sal aducem inapoi in Italia
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli est unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, iar evoluțiile sale nu au rămas nebăgate în seamă.

Reggina, nou-promovată în Serie B, încearcă să-și facă revenirea în fotbalul de top din Italia și îl are pe listă, printre alții și pe goalkeeper-ul Craiovei.

ADVERTISEMENT

Daniel Caravello, impresarul lui Pigliacelli, a recunoscut în presa din Italia că vrea să-l aducă pe portar în apoi în Peninsulă.

Mirko Pigliacelli o poate părăsi pe Craiova

Daniel Caravello, impresarul lui Mirko Pigliacelli, a vorbit în presa din Italia despre dorința sa de a-l aduce pe clientul său din nou în Peninsulă: „Are un vis”.

ADVERTISEMENT

„Craiova se luptă la titlu cu CFR Cluj până la finalul sezonului, dar vom încerca să îl readucem în Italia sau la o altă echipă din străinătate”, a spus Daniel Caravello pentru TuttoMercatoWeb.

Pigliacelli, dorit de Reggina

Mirko Pigliacelli este dorit de Reggina, conform jurnaliștilor de la TuttoMercato: Reggina s-a dezlănțuit pe piața transferurilor. După Jeremy Menez, clubul din Calabria studiază şi alte piste. 

ADVERTISEMENT

Pentru poartă există varianta Mirko Pigliacelli, actualmente la Craiova. Există negocieri în derulare, iar transferul s-ar putea concretiza în săptămânile următoare”.

Dacă acceptă oferta, Mirko Pigliacelli poate deveni coleg cu Jeremy Menez, fostul star al lui PSG și AC Milan, dar și cu Hachim Mastour, unul dintre fotbaliștii în care „rossonerri” își puneau mari speranțe, dar care s-a pierdut pe drum.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Mirko Pigliacelli a avut mai multe dispute cu Victor Pițurcă, fostul antrenor al oltenilor, dar și cu suporterii din Peluza Nord, care l-au acuzat de trădare:

„Rămâne cum am stabilit! Diseară ne vedem la meci, cât mai mulți, că avem treabă. Forza Știința, fără trădători!”, a fost mesajul fanilor olteni înaintea unui meci cu Gaz Metan Mediaș din sezonul regulat.

  • 27 de ani va împlini Mirko Pigliacelli pe 30 iunie
  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Mirko Pigliacelli, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 1,33 este cota pentru „peste 1,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT