Fotbal intern

Mirko Pigliacelli, nici rezervă în U Craiova – Hermannstadt! Fanii olteni confirmă FANATIK şi anunță ruptura cu Victor Pițurcă

24.11.2019 | 00:17
Mirko Pigliacelli nici rezerva in U Craiova  Hermannstadt Fanii olteni confirma FANATIK si anunta ruptura cu Victor Piturca
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă ia în calcul titularizarea lui Laurențiu Popescu în meciul cu Hermannstadt, programat duminică de la ora 19:30, primul joc pe noul gazon de pe „Ion Oblemenco”. Din informațiile FANATIK, managerul Craiovei vrea să-l testeze pe Popescu, iar Mirko Pigliacelli nu va face parte din lotul echipei.


UPDATE, 23 noiembrie, ora 23:00/ Pagina de Facebook a unui grup de ultrași ai Universității Craiova, „Pirații olteni”, anunță că Mirko Pigliacelli a fost scos din lot de Victor Pițurcă pentru meciul cu Hermannstadt: „Scandal în vestiar. Mirko Pigliacelli este scos din lot pentru meciul de mâine (n.r. duminică).

ADVERTISEMENT

Nu este nici în lotul de 18. Cauza? … Mister i-ar fi spus că este un portar slab și nu stă echipa în el, o să vadă el… Nu este primul scandal cu vreun jucător de la Craiova. Mirko, noi suntem alături de tine. Probabil așa au fost scoși din lot și Martic și Mateiu… O să vedeți de mâine cine este în poartă și pe bancă și Mirko acasă”.

Mesajul ultrașilor olteni. Sursă Foto: Facebook
Mesajul ultrașilor olteni. Sursă Foto: Facebook

ȘTIREA INIȚIALĂ, 23 noiembrie, ora 18:24

Schimbă Victor Pițurcă portarul?

Mirko Pigliacelli a fost portarul titular al Universității Craiova de la venirea italianului în fotbalul românesc, însă, din informațiile FANATIK, Victor Pițurcă se gândește să schimbe portarul în meciul cu Hermannstadt, din etapa a 17-a. Laurențiu Popescu ar putea apărea între buturile oltenilor, bifând astfel primul meci în campionat pentru Craiova în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Jucătorul format la Școala de Fotbal Gică Popescu a apărat în acest sezon în meciurile Universității din Cupa României. Cu goalkeeper-ul de 22 ani în poartă, echipa lui Victor Pițurcă a primit un singur gol, în victoria obținută cu 4-1 în optimile de finală ale Cupei României, cu FC Voluntari. Laurențiu Popescu a fost integralist și în meciul din șaisprezecimile Cupei, victoria 1-0 cu Reșița.

Portar de 43 de ani la echipa secundă

După ce Victor Pițurcă a decis să-i păstreze la prima echipă atât pe Laurențiu Popescu, cât și pe Andrei Marinescu, Adrian Iencsi, antrenorul echipei secunde a Universității Craiova, a fost nevoit să improvizeze în poartă la meciul cu FC Voluntari 2. Pentru duelul disputat vineri în Ilfov, Iencsi a început între buturi cu Robert Tufiși, 43 de ani, antrenorul cu portarii al echipei.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Hermannstadt, Universitatea Craiova este pe locul patru în clasament, cu 28 de puncta acumulate în 16 runde. Echipa lui Victor Pițurcă a traversat o formă oscilantă în ultimele trei jocuri, reușind o victorie convingătoare cu Dinamo, scor 4-1, și rezultate de egalitate cu nou promovatele Chindia Târgoviște, 1-1, și Academica Clinceni, 0-0.

Echipa probabilă a Craiovei pentru meciul cu Hermannstadt:

  • Popescu – Mățel, Bălașa, Tiago Ferreira, Bancu – Zakaric, Qaka, Cicâldău – Bărbuț, Nițu, Baiaram
ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Hermannstadt: 1.55 este cota pentru „1”. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT