Sport

Mirko Pigliacelli, pe cale să plece de la Universitatea Craiova! Clubul din Italia care îl dorește pe portarul oltenilor

Presa din Italia anunță că Pescara, echipă proaspăt retrogradată în Serie C, îl dorește pe Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova.
11.08.2021 | 13:08
Mirko Pigliacelli pe cale sa plece de la Universitatea Craiova Clubul din Italia care il doreste pe portarul oltenilor
Mirko Pigliacelli, pe cale să plece de la Universitatea Craiova! Clubul din Italia care îl dorește pe portarul oltenilor sursa foto hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli (28 de ani) a fost transferat de Universitate Craiova, la începutul lui 2019, de la Pro Vercelli, pentru 300.000 de euro.

Acesta mai are contract până în 2022 cu formația din Bănie.

Mirko Pigliacelli, pe cale să plece de la Universitatea Craiova

Presa din Italia susține că Danilo Caravello, impresarul lui Pigliacelli, a avut deja o rundă de discuții cu Daniele Sebastiani, președintele clubului Pescara, pentru transferul lui Pigliacelli la formația italiană.

ADVERTISEMENT

„A fost o întâlnire în oraș între Sebastiani și Caravello, agentul lui Pigliacelli, jucător care mai are contract cu Craiova până la 30 iunie 2023.

Scopul discuțiilor a fost cel legat de un posibil transfer al lui Pigliacelli la gruparea din Italia.

ADVERTISEMENT

Pescara este dispusă să-i ofere jucătorului un contract pe patru ani, dar rămâne de văzut cum va fi «îmbunată» Craiova, club care l-a luat pe Mirko, în urmă cu 3 ani, de la Pro Vercelli, contra sumei de 400.000 de euro”, scriu cei de la  Rete8.

Sursa citată mai notează că Pescara ar fi tentată de un împrumut al lui Mirko Pigliacelli. În același timp, formația italiană ar fi dispusă și pentru un transfer definitiv, cu anumite condiții.

ADVERTISEMENT

Pescara ar plănui să-l împrumute pentru un sezon pe Pigliacelli, urmând ca acesta să fie transferat definitiv, dacă va promova în Serie B. O altă variantă ar fi ca portarul să fie transferat definitiv acum, însă plata să se facă în rate.

În această vară, Universitatea Craiova l-a transferat pe portarul David Lazar, despre care s-a speculat că a fost adus pentru a-l înlocui pe Mirko Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

„Noi avem doi portari foarte valoroși. Lazar e internațional român și e după Niță, iar Pigliacelli e extraordinar și cred că în ultimii doi ani a jucat 100% din meciuri.

Ei trebuie să se lupte și cel mai bun va apăra. Asta e decizia antrenorului care se decide cu antrenorul cu portarii.

Chiar mă bucur că avem doi portari extrem de valoroși. Cine mai are doi portari de talia asta?”, declara, recent, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, la PRO X.


  • P) Cota BETANO pentru UTA – Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT