Sport

Sărbătoare la Universitatea Craiova! Mirko Pigliacelli a devenit tătic

Universitatea Craiova a anunțat, printr-un mesaj special, postat pe pagina oficială de Facebook, că Mirko Pigliacelli (28 de ani), goalkeeper-ul formației oltene, a devenit tătic.
07.01.2022 | 17:46
Sarbatoare la Universitatea Craiova Mirko Pigliacelli a devenit tatic
Universitatea Craiova a anunțat că portarul Mirko Pigliacelli a devenit tătic
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a fost transferat definitiv de Universitatea Craiova, la începutul lui 2019, de la Pro Vercelli, pentru 300.000 de euro. Acesta mai are contract până în vară cu formația olteană.

Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova, a devenit tătic

Universitatea Craiova a anunțat, printr-o postare specială pe pagina oficială de Facebook, că portarul Mirko Pigliacelli a devenit tătic, însă fără să dezvăluie sexul copilului.

ADVERTISEMENT

Secțiunea de comentarii a fost rapid „inundată” de mesajele fanilor care îl felicită pe Pigliacelli.

Mirko Pigliacelli ar putea să se despartă de Universitatea Craiova

Mirko Pigliacelli s-ar putea despărți de Universitatea Craiova, în această iarnă, deoarece se află pe „lista neagră” întocmită de antrenorul Laurențiu Reghecampf și dezvăluită, în exclusivitate, de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de care Laurențiu Reghecampf vrea să scape în această iarnă sunt: Pigliacelli, Vlădoiu, Bălașa, Ivanov, Fedele, Crețu, Căpățână, Gustavo, Vănă și Roman (a reziliat deja contractul).

Mirko Pigliacelli a avut evoluții inconstante în ultima perioadă, gafele făcute de acesta fiind impardonabile. Din cauza jocului prestat, portarul a intrat și în „gura” fanilor, care i-au cerut să părăsească echipa.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Pigliacelli de la Universitatea Craiova are șanse mari să se întâmple, având în vedere că Laurențiu Reghecampf are în lot un portar de calitate, pe David Lazar.

Universitatea Craiova, șanse minime la titlu

Universitatea Craiova a avut un final de an dezastruos. Formația olteană nu a mai bifat o victorie, în campionat, de șapte etape.

ADVERTISEMENT

În prezent, trupa lui Laurențiu Reghecampf se află pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate, iar șansele la titlu au devenit aproape nule.

În primul meci oficial din 2022, Universitatea Craiova o va întâlni, acasă, pe Rapid. Partida este programată sâmbătă, 22 ianuarie.

  • 1.4 milioane de euro este cota lui Mirko Pigliacelli, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 3,30 este cota pentru ”X rezultat final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT