Sport

Mirko Pigliacelli s-a abonat la super goluri! Reușită splendidă a lui Liviu Antal în UTA Arad – Universitatea Craiova: „E devreme să vorbim despre play-off!”

Liviu Antal a marcat un super gol în UTA Arad - Universitatea Craiova 1-0.
15.08.2021 | 00:27
Mirko Pigliacelli sa abonat la super goluri Reusita splendida a lui Liviu Antal in UTA Arad  Universitatea Craiova E devreme sa vorbim despre playoff
ADVERTISEMENT

Liviu Antal a marcat un gol splendid în partida de la Arad. Acesta a lovit mingea cu capul, cu boltă, după ce Vukcevic a trimis o centrare perfectă. Mingea trimisă de Antal a trecut peste portarul Mirko Pigliacelli, care s-a poziționat prea în față. Apoi, „balonul” s-a lovit de bara transversală și a intrat direct în poartă. Golul a fost marcat în minutul 70.

Goalkeeper-ul Mirko Pigliacelli pare că s-a abonat la super goluri, având în vedere că, în partida FCSB – Universitatea Craiova 4-1, portarul italian a fost învins de Olimpiu Moruțan cu un șut de la mare distanță.

ADVERTISEMENT

Reușită splendidă a lui Liviu Antal în UTA Arad – Universitatea Craiova

Liviu Antal consideră că victoria obținută de UTA Arad este una meritată.

Deși UTA Arad a început bine acest sezon de Liga 1, Antal susține că este devreme ca formația arădeană să se gândească la o calificare în play-off.

„O victorie muncită și cred că meritată, până la urmă. Bineînțeles, ne dorim să ne clasăm pe un loc cât mai fruntaș.

ADVERTISEMENT

Sunt momente foarte scurte. Când ești în fața porții, ai tendința de a da la poartă.

E devreme să vorbim despre play-off. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și să obținem maximul. Ne dorim de la meci la meci să fim mai puternici și mai inteligenți.

Ați văzut și dumneavoastră ce atmosferă frumoasă avem. Țin să le mulțumesc suporterilor care ne susțin la fiecare meci”, a declarat Liviu Antal, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Liviu Antal (32 de ani) a fost transferat de UTA Arad, la începutul acestui an, liber de contract, de la Zalgiris. Acesta mai are contract până în 2022 cu formația arădeană.

După victoria cu Universitatea Craiova, UTA Arad se situează pe locul 6 din Liga 1, cu opt puncte obținute.

ADVERTISEMENT
  • 300.000 de euro este cota lui Liviu Antal, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT