Mirko Pigliacelli, scuze publice pentru mesajele trimise în perioada Victor Pițurcă. Promisiunea italianului pentru fani: ”Nu am trădat niciodată şi nu voi trăda acest club”

Adrian Baciu   
în Universitatea Craiova
04/02/2020, 15:19
Mirko Pigliacelli, scuze publice pentru mesajele trimise în perioada Victor Pițurcă. Promisiunea italianului pentru fani: ”Nu am trădat niciodată şi nu voi trăda acest club”
Mirko Pigliacelli, scuze publice pentru mesajele trimise în perioada Victor Pițurcă. Promisiunea italianului pentru fani: ”Nu am trădat niciodată şi nu voi trăda acest club”. Sursa foto: sportpictures.eu

Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova intrat în conflict cu suporterii echipei din Bănie după un episod din perioada Victor Pițurcă, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare prin care își cere scuze pentru ieșirile sale din mediul online în etapele în care a fost exilat la echipa secundă.

Mirko Pigliacelli, scuze publice pentru mesajele trimise în perioada Victor Pițurcă

Goalkeeper-ul de 26 de ani a emis pe contul de Instagram un mesaj mai amplu în care începe prin a-și prezenta scuze față de faptul că, în momente delicate, a decis să răspundă unor mesaje

“Iubesc Craiova şi pesemne că oriunde o să mă ducă viaţa, oraşul şi Universitatea vor rămâne în inima mea. Încep prin a-mi cere scuze tuturor suporterilor Universităţii Craiova pentru că într-un moment delicat pentru mine am greşit răspunzând la mesaje private într-un mod ce nu-şi avea sensul”, a scris portarul pe site-ul de socializare.

Pigliacelli le promite fanilor că nu va mai repeta astfel de întâmplări. Totodată, italianul infirmă informațiile apărute în spațiul public conform cărora ar fi refuzat să se antreneze și ar fi aruncat tricoul Universității.

”Îmi cer scuze şi îi asigur pe toţi suporterii Universităţii Craiova că astfel de lucruri nu se vor repeta. Totodată trebuie să ştiţi că nu am aruncat niciodată tricoul la antrenament, că nu am refuzat niciodată un antrenament, când mi s-a spus să merg la a doua echipă m-am dus acolo şi m-am antrenat ca profesionist.”

Pigliacelli: ”Nu am trădat niciodată”

Pigliacelli îi asigură pe fani că nu a trădat niciodată clubul din Băniei și le promite că va continua să lupte pentru culorile ”Științei”.

”Nu am părăsit oraşul fără permisiunea clubului şi am acceptat întotdeauna toate deciziile. Evident că nu a fost uşor pentru mine. În acelaşi timp, nu am trădat niciodată şi nu voi trăda acest club, fanii şi toţi oamenii care iubesc acest club!

Voi continua să lupt pentru aceste culori aşa cum am făcut întotdeauna şi sunt sigur că împreună suntem o putere. Cu speranţa că vom putea exulta din nou împreună şi poate cu mâinile în spatele urechilor, să vă simt mereu aproape! Forţa Ştiinţa”, a fost mesajul italianului.

Recent, fanii Craiovei au făcut publice mai multe mesaje trimise de Pigliacelli din care reiese modul în care fotbalistul l-ar fi săpat” pe Victor Pițurcă.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – Universitatea Craiova: 2.40 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!


 

Închide ×