Fotbal intern

Mirko Pigliacelli a ajuns la Craiova și a intrat în carantină. „Acum trebuie să dorm!”. Exclusiv

10.05.2020 | 11:15
Mirko Pigliacelli a ajuns la Craiova si a intrat in carantina Acum trebuie sa dorm Exclusiv
ADVERTISEMENT

UPDATE, 10 mai, ora 11:15 / După o călătorie de aproape 40 de ore, pe ruta Roma – Frankfurt – Lisabona – București, portarul italian Mirko Pigliacelli a ajuns în sfârșit în Craiova. Pe tot timpul călătoriei, el a postat pe conturile de socializare imagini de pe traseu, ținându-ne la curent în permanență cu locația sa.

Mirko Pigliacelli, în avion pe timpul zborului Lisabona – București

Odată ajuns pe Aeroportul Henri Coandă, Pigliacelli a fost preluat de oficialii Universității Craiova și transportat în Bănie în condiții de maximă siguranță. Unde a intrat în carantină pentru încă 14 zile, va fi testat de coronavirus, iar dacă totul va fi în regulă se va putea alătura coechipierilor săi la antrenamente.

ADVERTISEMENT
Mirko Pigliacelli, în drum de la București spre Craiova

„După 40 de zile de carantină… 1 taxi, 3 avioane, un autobuz, 4 ambulanțe, 39 de ore de călătorie… În final am ajuns la destinație și sunt în… carantină! Le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris pe durata călătoriei. Acum trebuie să dorm!” sună mesajul postat de portarul italian pe conturile de socializare.

Mesajul postat de Mirko Pigliacelli pe conturile de socializare

ȘTIRE INIȚIALĂ, 9 mai, ora 10:22 / Mirko Pigliacelli, portarul italian al celor de la U Craiova, a plecat din țara sa natală spre România, pentru a se alătura colegilor la reluarea pregătirilor în Liga 1.

ADVERTISEMENT

El va ajunge în cursul zilei de sâmbătă, după ce a schimbat mai multe avioane, plecând vineri după-amiaza de pe aeroportul „Fiumicino” din Roma. Și noul antrenor al Craiovei, Cristiano Bergodi, va urma același traseu peste câteva zile.

Mirko Pigliacelli se întoarce la Craiova. Vine din Italia prin Portugalia, schimbând trei avioane și călătorind zeci de ore!

Portarul italian al Craiovei, Mirko Pigliacelli, a pornit în aventura revenirii la echipa de club după ce criza provocată de coronavirus l-a ținut acasă în Italia, în apropierea Romei.

ADVERTISEMENT

Pigliacelli a postat imagini cu el din traseul pe care-l străbate prin Europa pentru a se întoarce în Bănie. A plecat vineri de pe aeroportul „Fiumicino” din Roma și a aterizat în primă fază la Frankfurt.

A dormit azi-noapte în Germania, iar de aici italianul a luat o cursă spre… Lisabona, de unde urmează a treia etapă aeriană a călătoriei sale, zborul Lisabona – București, care traversează continentul.

ADVERTISEMENT

Ultima parte va fi București – Craiova, drum pe care-l va străbate cu mașina, apoi va intra în carantină pentru o perioadă de 14 zile. Așa cum a anunțat FANATIK, jucătorii olteni sunt de vineri seara la cantonament, unde au intrat în izolare. Cicâldău și compania au efectuat testele pentru coronavirus, toate ieșind negative.

mirko pigliacelli u craiova
Mirko Pigliacelli se întoarce la Craiova. Vine din Italia prin Portugalia. A dormit la Frankfurt!

Cristiano Bergodi, noul antrenor al Craiovei, va urma același traseu ca și Pigliacelli. Va ajunge marți în Bănie

Cristiano Bergodi, a cărui numire pe banca alb-albaștrilor a fost anunțată exclusiv de FANATIK joi, 7 mai, va ajunge la Craiova pe același traseu ca și elevul său Pigliacelli.

Cristiano, care locuiește la Roma, va pleca tot spre Frankfurt, apoi va ajunge la Lisabona, de unde va lua cursa spre București. Bergodi va porni luni din capitala Italiei și va ajunge în cursul serii de marți, 12 mai, la noua sa echipă.

Bergodi a fost destul de surprins să revină atât de repede în fotbalul românesc, el declarând în primul interviu acordat după anunțul oficial că, „sută la sută, obiectivul este titlul”. Craiova se află la 4 puncte de prima poziție ocupată de CFR Cluj, cu încă 8 etape de disputat din actualul campionat.

  • 30 iunie 2021 este data la care se termină contractul tocmai încheiat între Bergodi și Craiova
  • 30 iunie 2022 este punctul terminus al înțelegerii dintre Mirko Pigliacelli și Craiova
ADVERTISEMENT