Fotbal intern

Mirko Pigliacelli, semnal de alarmă în privința coronavirusului: „Nu am văzut oamenii să poarte mască. Mi-e frică!”

26.05.2020 | 15:57
Mirko Pigliacelli semnal de alarma in privinta coronavirusului Nu am vazut oamenii sa poarte masca Mie frica
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova, a rămas surprins de oltenii de pe stradă când i-a văzut că nu poartă mască pe față și se teme din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga lume.

Semnalul de alarmă tras de Mirko Pigliacelli în privința coronavirusului

Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova, a vorbit despre pandemia de coronavirus și se teme pentru viața lui din cauză că multă lume nu poartă masca de protecție:

ADVERTISEMENT

„Nu a fost ușor în carantină, am stat doar în cameră. Am fost 40 de zile în carantină în Italia și 14 aici, iar acum vreau să merg acasă.

E greu să stai tot timpul închis. Și dacă ai o problemă tot singur ești. Nu am făcut absolut nimic, doar am stat în cameră. Aici, la hotel, am încercat să stau liniștit. Mi s-a adus mâncare bună și asta a fost tot”.

ADVERTISEMENT

„Am foarte mulți prieteni aici, în România. Știu că și Cristiano Bergodi este în acest hotel unde am stat și eu, dar nu am vorbit cu dânsul, nu ne-am văzut deloc. Nu am vorbit cu nimeni, nici cu antrenorii și nici cu cei din club!

Doar cu Cosic și cu Acka am vorbit. În rest, repet, nu am vorbit cu nimeni și nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj. Nici cu colegii de carantină nu am vorbit, pentru că totul a fost închis în hotel”, a spus italianul pentru gds.ro.

ADVERTISEMENT

„Chiar nu vreau să merg prin oraș!”

Mirko Pigliacelli a continuat și nu este mulțumit de oltenii care nu poartă mască:„Vreau să merg acasă și să stau liniștit. Chiar nu vreau să merg prin oraș, pentru că mi-e frică. Am stat pe geam și m-am uitat și nu am văzut oamenii să poarte mască.

„Îmi este dor de fotbal. Îmi este dor de antrenamente. De marți, când începem, sunt la treabă. Încercăm să-i facem fericiți pe suporterii Craiovei și să câștigăm titlul.

ADVERTISEMENT

Luptăm pentru asta cu CFR Cluj și FCSB, dar eu cred că noi avem prima șansă. Știu că Mister este un antrenor foarte bun și cred că va fi bine.

Nu am spus nimic de faptul că nu aș vrea să mai continuu cu Universitatea. Nu am spus ce s-a scris în presă. Nu știu care este cauza și nici nu mă interesează”, a mai spus italianul.

ADVERTISEMENT