Sport

Mirko Pigliacelli, „masacrat” de suporterii Universității Craiova după înfrângerea cu FCSB: „Rușine! Ar trebui să își caute echipă!”

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB, 2-3, în etapa a 17-a din Liga 1, iar suporterii olteni l-au găsit pe portarul Mirko Pigliacelli drept principalul vinovat.
29.11.2021 | 15:19
Mirko Pigliacelli masacrat de suporterii Universitatii Craiova dupa infrangerea cu FCSB Rusine Ar trebui sa isi caute echipa
Mirko Pigliacelli
ADVERTISEMENT

În urma înfrângerii cu FCSB, Universitatea Craiova a ieșit, practic, din lupta pentru titlu. Trupa lui Laurențiu Reghecampf se află pe locul 4 în clasamentul din Liga 1, cu 28 de puncte obținute, la 14 lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

Mirko Pigliacelli, „masacrat” de suporterii Universității Craiova după înfrângerea cu FCSB

Suporterii olteni și-au vărsat nervii, în mediul online, după Universitatea Craiova – FCSB, scor 2-3. Aceștia l-au găsit drept principalul vinovat pe Mirko Pigliacelli, care a făcut mai multe gafe în meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

Unul dintre suporteri l-a criticat dur pe Pigliacelli și le-a atras atenția oficialilor Universității Craiova la faptul că formația olteană nu are portar: „Felicitări echipei pentru dăruire, în special în repriza a 2-a. Rușine Pigliacelli, sper să vedeți și voi, în sfârșit, că nu avem portar, omul știe doar cu piciorul să joace”.

Un alt internaut îl îndeamnă pe goalkeeper-ul italian să-și caute altă echipă: „Să nu uităm pentru ce ne-am apucat de fotbal. Nu pentru a le bate pe Clinceni, Dinamo, FCU, etc. Ci pentru a le bate pe CFR, FCSB. FC Farul. Când scriu aceste rânduri, FCSB are 3-2. Cred că Pigliacelli ar trebui să își caute echipă, multe puncte pierdute pe mâna lui”.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, un suporter oltean îl învinovățește pe Pigliacelli pentru înfrângerea cu FCSB și speră ca antrenorul Laurențiu Reghecampf să-l treacă pe banca de rezerve: „Meci bun, dar pierdut datorită lui Pigliacelli. Sper să-l odihnească mult timp Reghe, că am luat 2 goluri datorită lui”.

Alte comentarii ale fanilor:

„Pigliacelli să plece! Nu mai este locul lui ìn poartă. Să-l bage pe Lazar” / „Ce caută Pigliacelli în poartă? A greșit la primele 2 goluri”.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf îl critică indirect pe Mirko Pigliacelli

La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf și-a apostrofat elevii pentru greșelile comise în meci. Fără să-l numească pe Mirko Pigliacelli, antrenorul oltenilor a spus că mai mulți jucători de calibru au gafat la golurile marcate de oaspeți.

„Au avut vreo ocazie? Ne-au creat probleme în afară de cele două cornere? Dacă nu mă înșel, au patru șuturi pe poartă și trei goluri.

ADVERTISEMENT

N-am ce să le spun jucătorilor, decât să scoatem în evidență momentele unde am greșit. La golul 1, greșim foarte grav. Screciu, dacă este inspirat, doar se lasă pe spate și degajează mingea cu capul. Golul 2, Șut vine printre trei jucători ai noștri și deviază mingea în poartă. Au greșit jucători cu calibru, cu nume, cu personalitate”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la finalul partidei cu FCSB.

În această iarnă, Mirko Pigliacelli va intra în ultimele șase luni de contract cu Universitatea Craiova. După gafele din meciul cu FCSB, italianul și-ar putea pierde locul de titular în poarta Universității Craiova, urmând a fi înlocuit de David Lazar.

Universitatea Craiova îi va întâlni, în deplasare, pe moldovenii de la FC Botoșani, în următoarea etapă de campionat. Partida este programată pentru luni, 6 decembrie, la ora 20:30.

  • 1.5 milioane de euro este cota lui Mirko Pigliacelli, conform transfermarkt.com

ADVERTISEMENT