Sport

Mirko Pigliacelli, surprins de ce a trăit în cantonamentul din Austria al Universității: „Aşa e la Craiova şi aşa va fi mereu”. Video

Universitatea Craiova a remizat într-un meci amical în Austria cu azerii de la Qarabaq. Mirko Pigliacelli a vorbit despre un lucru pe care nu se aștepta să-l întâlnească în acest cantonament.
30.06.2022 | 16:10
Mirko Pigliacelli surprins de ce a trait in cantonamentul din Austria al Universitatii Asa e la Craiova si asa va fi mereu Video
Universitatea Craiova a remizat într-un meci amical în Austria cu azerii de la Qarabaq, iar Mirko Pigliacelli a vorbit despre un lucru pe care nu se aștepta să-l întâlnească în acest cantonament. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La finalul partidei amicale cu FK Qarabag, scor 1-1, Laszlo Balint a spus că este mulțumit de rezultatul obținut și s-a arătat fericit cu nivelul de joc prestat de elevii săi.

Ce l-a surprins pe Mirko Piagliacelli la cantonamentul din Austria

Cu ocazia împlinirii a 29 de ani, portarul italian Mirko Pigliacelli a oferit un interviu pentru pagina de Facebook a Universității Craiova și s-a arătat surprins de numărul mare de fani care au venit să susțină echipa la amicalele din cantonamentul din Austria.

ADVERTISEMENT

”Ne aşteaptă campionatul, dar şi dubla cu Vllaznia, din Conference League, şi, ca orice meci de cupă europeană, va fi unul dificil, dar trebuie să dăm totul pentru calificare. Obiectivele mele sunt cele ale echipei, să dăm totul pentru a dovedi că suntem o echipă puternică, să ne luptăm pentru campionat.

Am făcut o şedinţă cu antrenorul şi asta a fost concluzia, să ne batem la titlu până la capăt. M-a surprins că am avut suporteri şi la meciurile amicale din Austria, nu mă aşteptam să vină până aici, e ceva incredibil, dar, ştiţi cum se spune: ‘Aşa e la Craiova şi aşa va fi mereu’”, a declarat Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

Italianul resimte oboseala stagiului de pregătire

Portarul italian a dezvăluit că mai sunt multe lucruri de îmbunătățit în acest cantonament și a precizat că cel mai bine se simte când fanii olteni fac o atmosferă incendiară pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

”Mă simt fericit, m-am obişnuit deja să-mi sărbătoresc ziua în cantonament, după ce ieri am avut meci, a fost o zi de relaxare. Mă bucur că sunt de atâţia ani la Universitatea Craiova, n-aş putea să spun că am avut o amintire specială, au fost multe meciuri şi faze frumoase, de fiecare dată când intru pe stadion la noi, în ‘vulcanul’ nostru, mă simt foarte bine.

ADVERTISEMENT

Cantonamentul decurge bine, resimţim o stare de oboseală, muncim foarte bine, am avut două amicale bune, cu echipe de valoare, cred că am făcut faţă, dar mai avem mult de îmbunătăţit”, a spus Mirko Pigliacelli.

Craiova mai are două amicale în Austria

Până la dubla manșă cu Vllaznia Shkoder din turul 2 preliminar al Conference League, ale cărei meciuri se vor disputa la 21 și 28 iulie, elevii lui Laszlo Balint vor mai susține două meciuri amicale în Austria.

ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova urmează întâlnirea cu FC Heidenheim, din liga a doua germană, care se va juca duminică, 3 iulie, și va începe de la ora 12:00. Ultimul amical va avea loc miercuri, 6 iulie 2022, de la ora 19:00, împotriva echipei Al Duhail din Qatar.

Până la acest moment, Universitatea Craiova a făcut un singur transfer. FANATIK a anunțat în exclusivitate achiziționarea fundașului Raul Silva, iar apoi oltenii l-au prezentat oficial într-un videoclip filmat în cantonamentul alb-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,52 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT