Mirko Pigliacelli, transfer definitiv la U Craiova! Ce sumă vor plăti oltenii

Traian Terzian   
in Universitatea Craiova
28/11/2018, 20:37
Mirko Pigliacelli, transfer definitiv la U Craiova! Ce sumă vor plăti oltenii GALERIE FOTO
Portarul Mirko Pigliacelli va fi transferat definitiv de echipa U Craiova

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Portarul Mirko Pigliacelli va fi transferat definitiv de echipa U Craiova, oltenii fiind mulțumiți de prestațiile acestuia în prima parte a sezonului din Liga 1 Betano. Italianul a fost adus în vară sub formă de împrumut la cererea antrenorului Devis Mangia.

Mirko Pigliacelli a devenit imediat portarul titular al oltenilor și a apărat în toate cele 16 meciuri disputate în campionat în acest sezon. Italianul, care le-a luat fața lui Eduard Stăncioiu și Laurențiu Popescu, a încasat 14 goluri în Liga 1 Betano, dar i-a impresionat pe oficialii Craiovei.

Mirko Pigliacelli la prezentarea oficială la U Craiova
Mirko Pigliacelli la prezentarea oficială la U Craiova

U Craiova va plăti 300.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Mirko Pigliacelli

În aceste condiții, site-ul tuttomercatoweb.com a anunțat că U Craiova îl va transfera definitiv pe Mirko Pigliacelli de la formația Pro Vercelli, retrogradtă în vară în liga a treia italiană. Pentru a-l păstra încă doi ani pe portarul italian, oficialii din Bănie vor trebui să plătească 300.000 de euro.

Mirko Pigliacelli, în vârstă de 25 de ani, și-a făcut junioratul la AS Roma, iar ca senior a evoluat la formațiile Parma, Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Trapani și Pro Vercelli. El are selecții la naționalele Italiei de 18, 19, 20 și 21 de ani.

Deși per total este apreciat la U Craiova, Mirko Pigliacelli a fost criticat de coechipierul său Alexandru Mateiu la finalul meciului pierdut cu FC Botoșani, scor 1-2. Mijlocașul oltenilor consideră că italianul nu a fost concentrat la golul doi al moldovenilor și nu a ieșit pe centrare.

Închide ×