Fotbal intern

Mirko Pigliacelli, trimis la echipa a doua a Universității Craiova! Victor Pițurcă a confirmat FANATIK

27.11.2019 | 14:19
Mirko Pigliacelli trimis la echipa a doua a Universitatii Craiova Victor Piturca a confirmat FANATIK
Mirko Pigliacelli la meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova. Portarul a fost trimis de Victor Pițurcă la echipa a doua a oltenilor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Problemele lui Mirko Pigliacelli la Universitatea Craiova continuă! După ce Victor Pițurcă a decis să-l scoată din lot pentru partda jucată împotriva lui Hermannstadt, FANATIK a aflat că fostul selecționer al echipei naționale a României l-a trimis pe goalkeeperul italian la echipa secundă a clubului din Bănie.

UPDATE, ora 14.19. Victor Pițurcă a confirmat informația oferită de FANATIK miercuri, 27 noiembrie, ora 12.25. ‘‘Pigliacelli am considerat că nu e în formă. Nu mă interesează de un jucător ci de o echipă. Nu mai vreau să fiu întrebat de subiectul ăsta. E la echipa a doua”, a spus Victor Pițurcă la o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli, trimis de Victor Pițurcă la echipa a doua

Victor Pițurcă nu a fost impresionat de evoluția lui Mirko Pigliacelii de la venirea sa pe banca tehnică a Universității Craiova și a decis să facă o schimbare în poarta oltenilor. Astfel, Mirko Pigliacelli a fost trimis în tribune, iar locul său între buturi a fost luat de Laurențiu Popescu.

Mai mult, Victor Pițurcă a luat încă o decizie dură împotriva portarului italian, toate acestea deoarece Mirko Pigliacelli a avut o atitudine necorespunzătoare după ce a fost scos din poarta Universității Craiova. Astfel, antrenorul i-a transmis fotbalistului că se va pregăti cu echipa secundă a oltenilor, iar italianul nu s-a prezentat la antrenamentul susținut de Craiova în această dimineață.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a plătit 300.000 de euro pentru transferul lui Pigliacelli

Mirko Pigliacelli (26 de ani) a ajuns la Universitatea Craiova pe 2 iulie 2018 sub formă de împrumut, iar Mihai Rotaru, patronul formației din Bănie, a decis să plătească 300.000 de euro pentru transferul definitiv al portarului de la Pro Verecelli. Goalkeeperul cotat de site-uril de specialitate la 1,5 milioane de euro a evoluat în 63 de meciuri pentru Universitatea Craiova și a dat un gol.

”Un jucător nu poate să lipsească decât din trei motive: că e accidentat, că are cartonaşe sau că nu consider eu că trebuie să joace. Pigliacelli nu a jucat, fiindcă eu am considerat că trebuie să apere Popescu. m avut o discuţie cu el, fiindcă s-a supărat foarte rău că nu este titular, el tot timpul vrea să fie titular. E profesionist, trebuie să se pregătească şi să prindă echipa din nou. Dacă nu, e problema lui! E angajat al clubului, e plătit, ia lunar salariu, trebuie să-şi facă meseria. Şi cu asta, basta!”Victor Pițurcă


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi OSK – Universitatea Craiova: 1.67 este cota pentru victoria oltenilor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT