Fotbal intern

Miron a marcat singurul gol pentru FCSB chiar contra Chindiei! Era meciul său de debut. Video

20.02.2021 | 17:20
Miron a marcat singurul gol pentru FCSB chiar contra Chindiei Era meciul sau de debut Video
ADVERTISEMENT

Andrei Miron a fost transferat la FCSB în urmă cu un an, pe 17 februarie 2020, de la FC Botoșani. Câteva zile mai târziu, la meciul său de debut, înscria în poarta Chindiei. Dar nu a păstrat titulatura de transfer reușit nici măcar până la finalul acelui meci. A greșit la golul egalizator marcat de Chindia, în prelungiri. Dangubic a marcat cu o lovitură de cap, chiar de lângă el.

Ultimul duel dintre FCSB și Chindia pe Arena Națională a fost pe 22 februarie 2020. Transferat cu doar cinci zile înainte, Miron era trimis în teren pentru a rezolva problemele formației din Berceni. Trebuia să îi ia locul lui Iulian Cristea, cel alături de care face pereche în acest sezon. După plecarea lui Bogdan Planic.

ADVERTISEMENT

A marcat în minutul 14 al acelei partide. Gol care avea să rămână singurul pentru el în tricoul FCSB. Miron a fost nesigur și în următoarea partidă, cu FC Botoșani, scor 2-2. A urmat pauza provocată de pandemia de coronavirus.

FCSB l-a luat pe gratis pe Andrei Miron de la FC Botoșani. Dar Gigi Becali l-a făcut praf pe fotbalistul de 26 de ani

Iar reluarea campionatului l-a găsit pe fundașul de 26 de ani şi mai slab pregătit. Avea să fie distrus de Gigi Becali după prestaţia din înfrângerea cu Astra Giurgiu, scor 2-3, pe 29 iunie.

ADVERTISEMENT

“Ce apărare la FCSB? Noi n-avem apărare. Miron, săracul.. trebuie să-l vând. Am și râs când l-am văzut ce a făcut pe acolo. Mingea nu ajungea niciodată la Astra dacă nu le-o dădeam noi.

Miron și Cristea au greșit toate pasele, au dat numai aiurea în minge. A fost o mare tâmpenie. N-am cu cine să joc, mai bine bag un puști. Nea Miroane… Decât să am jucători ca Miron, mai bine mă las de fotbal”, declara Gigi Becali după jocul cu Astra.

ADVERTISEMENT

Dar Andrei Miron a rămas la FCSB. Au continuat și gafele, la fel ca și criticile. Parteneriatul Miron – Cristea a creat foarte multe probleme pentru formația lui Toni Petrea în actualul sezon de Liga 1.

Deși era cotat la 800.000 de dolari, Andrei Miron a fost cedat pe gratis celor de la FCSB. FC Botoșani a păstrat 30 de procente dintr-un viitor eventual transfer. “Fac asta pentru jucător”, spunea Valeriu Iftime la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia: 1,85 este cota pentru „sub 2,5 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT