Fotbal intern

Miroslav Giuchici infectat cu coronavirus a povestit ce a simțit: „11 zile n-am mâncat nimic. Luam pastile de SIDA, cancer, sifilis!”

18.05.2020 | 22:19
Miroslav Giuchici infectat cu coronavirus a povestit ce a simtit 11 zile nam mancat nimic Luam pastile de SIDA cancer sifilis
ADVERTISEMENT

Miroslav Giuchici, fostul jucător al lui Poli Timișoara, a fost infectat cu coronavirus și a povestit cum s-a simțit, dezvăluind faptul că nu a mâncat nimic timp de 11 zile.

Miroslav Giuchici a povestit ce a simțit după ce a fost infectat cu coronavirus

Miroslav Giuchici, fostul jucător al lui Poli Timișoara și al Stelei, a povestit prin ce stări a trecut de când a fost infectat cu coronavirus: Culmea, mama mea, care are 88 de ani, și nevasta mea, cu atac cerebral, imobilizată la pat, nu au luat virusul.

ADVERTISEMENT

Ambii nepoți și cu fiul meu și cu mine am fost internați pe rând toți în spital. După 10, 11 zile ni s-au făcut teste duble și pe rând ni s-a dat drumul acasă”.

„Toate 11 zile cât am stat în spital nu am mâncat nimic, absolut nimic. Am trăit pe perfuzii. Dimineață îmi dădeau un pumn de medicamente, printre ele se aflau cele pentru SIDA, cancer, sifilis, și paracetamol”, a mai spus Giuchici.

ADVERTISEMENT

Regretă că nu și-a luat cetățenia sârbă

„Mima” Giuchici a vorbit înainte de a fi internat, atunci când se afla în autoizolare la domiciliu: „Nora mea lucrează la primărie din Sacoșu Turcesc. E de șase zile la spital.

De câteva zile, a mers și fiul meu la ea la spital. Cred că a rămas acolo, bănuiesc că i-au făcut și lui testul. Nimeni nu ne spune nimic!”.

ADVERTISEMENT

„Noi stăm acasă, locuim toți în aceeași casă, avem trei nivele.Îmi pare rău că nu am cerut cetățenie sârbă, voiam de mai mult de un an. Aș fi mers acolo acum.

Frontiera s-a închis chiar în fața mea. Eu merg săptămânal la cumpărături în Serbia, trec pe la Foeni – Jasa Tomic.

ADVERTISEMENT

În România, avem un Guvern care nu are voie să dea legi.Ăsta (n.r. – ministrul de Interne, Marcel Vela)nu știe nimic. Eu nici nu mă mai uit de mai mult de un an la televiziune în România.

Zilnic mă uit la sârbi, de la ei aflu ce se întâmplă”, a mai spus Miroslav Giuchici pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT