Life

Miruna de la Mireasa a luat o decizie drastică după ce a fost criticată de fani. Ce a făcut fosta soție a lui Cosmin

Miruna de la Mireasa, hotărâre surprinzătoare după ce a fost pusă la zid de internauți. Ce a declarat fosta concurentă de la Antena 1.
07.02.2023 | 21:17
Miruna de la Mireasa a luat o decizie drastica dupa ce a fost criticata de fani Ce a facut fosta sotie a lui Cosmin
Miruna de la Mireasa, hotărâre surprinzătoare după ce a fost pusă la zid de internauți. Ce a declarat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta participantă a show-ului matrimonial sezonul 6 a luat o decizie drastică după ce a fost criticată de fani. Ce a făcut la scurt timp după ce toată lumea a aflat că a pus capăt mariajului la numai o lună de la nuntă.

Miruna de la Mireasa, hotărâre surprinzătoare după ce a fost pusă la zid de internauți. Ce a declarat

Miruna de la Mireasa a avut o reacție foarte dură la adresa persoanelor care încearcă să afle anumite amănunte legate de despărțirea de Cosmin. În plus, tânăra de 27 ani a mărturisit că au existat fani care au încercat să se apropie de ea pentru a afla informații.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea sezonului 6 a decis să ia o pauză de la social media, subliniind că are proiecte foarte importante de care să se ocupe. Blondina care are peste 26.000 de urmăritori susține că nu se va ”spovedi” niciodată celor din mediul virtual.

„Vă rog să nu îmi mai căutați prietenele, cunoștințele dacă vedeți că nu am postat nimic o zi, două, 100! Dacă nu postez o zi ceva, nu înseamnă nici că sunt în depresie, nici că sunt pe moarte!

ADVERTISEMENT

La fel și dacă nu răspund la mesaje! Voi fi mai absentă în online, am lucruri de făcut, de rezolvat și momentan nu mai am energia necesară! Mulțumesc!”, a scris Miruna de la Mireasa pe Instagram.

Miruna de la Mireasa, deranjată de internauți

Miruna de la Mireasa a ținut să mai adauge că cei care o urmăresc sau au plăcut-o în cadrul emisiunii matrimoniale de la Antena 1 vor afla numai informațiile pe care ea dorește să le facă publice, nimic mai mult.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta concurentă din show-ul moderat de Simona Gherghe a mai spus că nu este genul de persoană naivă, așa cum poate a fost catalogată la un moment dat de cei din fața micilor ecrane.

„Voi știți ce vreau eu să știți! Și ca fapt divers vă spun că vă știu după nume care ce spune despre mine pe grupuri. Când vă citesc mesajele mieroase la mine pe privat mă amuz teribil.

ADVERTISEMENT

Penibil. Încetați. E de toată jena. Sau poate chiar vă sunt dragă, dar vă e frică să spuneți și în alte părți”, a mai spus Miruna anterior.

ADVERTISEMENT