Life

Miruna de la Mireasa are un nou iubit, la nici o lună de la divorțul de Cosmin: „Știu ce e fericirea”

Miruna de la Mireasa are deja iubit, la nici o lună după ce a divorțat de Cosmin. Vedeta de reality-show vrea să își țină partenerul ascuns!
12.03.2023 | 11:27
Miruna de la Mireasa are un nou iubit la nici o luna de la divortul de Cosmin Stiu ce e fericirea
Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Miruna de la Mireasa are un nou iubit, la foarte scurtă vreme după ce s-a pronunțat divorțul de soțul ei, Cosmin. Câștigătorii celui de-al șaselea sezon al show-ului matrimonial de la Antena 1 au rezistat doar o lună împreună, iar inima tinerei bate acum pentru altcineva.

Miruna de la Mireasa și-a făcut iubit nou după divorțul de Cosmin, produs în urmă cu câteva zile

Miruna a postat o imagine cu noul partener, fără să i se vadă fața. Câștigătoarea Mireasa 6 a scris că este în culmea fericirii, dar că nu va dezvălui, deocamdată, identitatea noului ei ales.

ADVERTISEMENT

Divorțul dintre ea și Cosmin a fost confirmat de curând, pe 10 martie, cei doi fiind separați imediat după ce au câștigat concursul de la Antena 1.

În postarea pe care a făcut-o pe Instagram, Miruna a scris că va fi ceva mai discretă cu viața ei personală, cu toate că a devenit cunoscută în fața unei țări întregi tocmai prin expunerea ei 24 din 24 în emisiunea matrimonială.

ADVERTISEMENT
miruna de la mireasa
Miruna a postat o imagine cu noul ei iubit, însă acesta avea fața acoperită. Foto: Instagram

„Nu îi voi spune numele”

„Azi, știu ce e fericirea: nimic din ce credeam până acum. Așadar, mă voi bucura de noua mea viață în liniște, discret. (…). Dacă nu îl postez, logic că nu îi voi spune și numele. De ce e așa logic? (n.r. să fie Luță în fotografie). E prea urât și îmi e rușine să îl postez”, a spus Miruna pe Instagram, răspunzându-le curioșilor.

Separarea dintre cei doi s-a produs din cauza Mirunei. Chiar blondina a recunoscut că i-a fost infidelă lui Cosmin. Aceasta a spus, în același timp, că nu a jucat teatru la Mireasa și că tot ce a simțit pentru fostul ei bărbat a fost real, nu pentru banii din marele premiu.

ADVERTISEMENT

„Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani. Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine”, a ținut să precizeze Miruna, potrivit Antena 1.