Life

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, s-au despărțit la doar o lună după mariaj. Care a fost motivul

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 al emisiunii Mireasa, nu mai sunt împreună. La doar o lună după căsătorie, au decis să se separe.
16.01.2023 | 15:36
Miruna si Cosmin castigatorii sezonului 6 Mireasa sau despartit la doar o luna dupa mariaj Care a fost motivul
Care dintre cei doi a făcut pasul despărțirii. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, și-au surprins admiratorii. Cei doi nu mai formează o căsnicie, după ce în urmă cu o lună s-au căsătorit în cadrul emisiunii despre iubire.

Miruna și Cosmin de la Mireasa și-au spus ”Adio!” după doar o lună de la căsătorie. Ce motive au invocat

Miruna si Cosmin au ajuns la un comun acord prin care să o ia pe drumuri separate la începutul acestui an. Primul pas către despărțire pare că a fost făcut de către Miruna.

ADVERTISEMENT

Tânăra a mărturisit într-o postare pe rețelele de socializare faptul că nu a mai simțit aceleași sentimente pentru partenerul ei, ca în competiție. Astfel, nu mai poate continua.

”Știu că am fost cam absenți din online, eu și Cosmin, însă acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că, din păcate, am ales să mergem pe drumuri separate. Este extrem de greu să îmi găsesc cuvintele pentru acest anunț, știu că există foarte mulți oameni care ne iubesc și au crezut în relația noastră, îmi pare nespus de rău să vă anunț tristul adevăr.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează de restul care se vor bucura sau cât de mult și rău se va discuta pe acest subiect, vreau doar să înțelegeți că nu doresc să dezbat subiectul, nu voi răspunde la mesaje sau comentarii, va urma o perioadă dificilă pentru amândoi (…)

Când bula s-a spart, la scurt am realizat că nu e suficientă doar iubirea lor intensă, ci că e nevoie să iubesc și eu la fel de mult”, a scris câștigătoarea Mireasa, sezonul 6.

ADVERTISEMENT

Miruna a mai notat și faptul că soțul său nu i-a greșit cu nimic, dar că va purta legătura cu el chiar dacă o vor lua pe drumuri distincte. Totodată, a dat de înțeles că nu o mai interesează nici banii obținuți din postura de cuplu învingător.

Cum a reacționat Cosmin după anunțul Mirunei. Motivul peste care tânărul nu poate trece

După anunțul Mirunei, Cosmin a postat și el pe un Instastory un mesaj similar, dar a subliniat că va veni cu mai multe lămuriri în zilele următoare, deoarece acum nu se simte prea bine.

ADVERTISEMENT

Cosmin a stârnit semne mari de întrebare în rândul fanilor lui, deoarece a scris, printre altele, că motivul divorțului care va avea loc este unul ”extraordinar de important” și peste care el nu poate trece.

ADVERTISEMENT