Life

Miruna, tânăra cu forme perfecte care a înnebunit doi campioni mondiali! Galerie foto

Miruna Milu, o tânără din Câmpina, a reușit să îi înnebunească pe câțiva campioni mondiali cu formele ei apetisante.
21.05.2021 | 15:48
Miruna își expune corpul și face bani serioși din asta Sursa foto: arhiva personala Miruna Milu
ADVERTISEMENT

Tunată în cabinetele esteticienilor, Miruna Milu se poate lăuda cu zeci de mii de urmăritori pe conturile de socializare și cu un succes uriaș la bărbați.

Miruna, curtată de campioni mondiali

Miruna a devenit celebră în showbiz în urmă cu câțiva ani pe când era iubita lui Yamato Zaharia, multiplu campion mondial la Kempo și fost Faimos la Exatlon, în al doilea sezon al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Relația lor, una presărată cu despărțiri discrete și împăcări siropoase, a luat însă sfârșit, anul trecut, în condiții cât se poate de civilizate, cei doi fiind și acum amici apropiați.

”Ne-am separat sentimental în relații bune chiar dacă mulți nu înțeleg acest termen și se înjură, ceartă , dar noi am rămas prieteni. Ieșim uneori la cafea și mai vine la mine pentru că avem o pisica împreună pe care am luat-o de când era pui și este dependență de el. Cei care au animale de companie înțeleg asta”, spune Miruna.

ADVERTISEMENT

Între timp, Miruna a reușit să îi înnebunească și pe alți bărbați celebri în toată lumea când vine vorba de sport. Iar unul dintre aceștia a fost Jorge Linares, boxerul provenit din Venezuela abordând-o pe conturile de socializare pentru câteva discuții mai încinse și chiar o propunere de a se vedea, refuzată însă.

Miruna are propriile ritualuri de frumusețe

Așa cum era de așteptat, cu un succes uriaș printre sportivi, Miruna nu neglijează nicio secundă sportul, ea obținând formele și datorită sălii de fitness, nu doar mulțumită medicilor care au tunat-o.

ADVERTISEMENT

”Nu practic un sport anume, dar merg aproape zilnic la sala de fitness unde fac diferite exerciții, circuite crossfit sau alergare. Încerc să am o alimentație cât mai sănătoasă fără multe dulciuri, sucuri acidulate, fast-food”, a spus, pentru FANATIK, Miruna.

Pe de altă parte, recunoaște ea, are și câteva ritualuri de înfrumusețare pe care le practică de ani buni, mai ales pentru a evita problemele pe care le-a avut în trecut.

ADVERTISEMENT
Miruna Milu
Miruna l-a înnebunit cu formele ei pe boxerul din Venezuela Jorge Linares Sursa foto: arhiva personala Miruna Milu

”Când eram mică, la pubertate, în adolescență, am avut probleme cu acneea și am rămas cu semne. Acum am o schemă de tratament pe care o urmez în fiecare zi. Și, de două ori pe săptămână merg la masaj corporal, să evit celulita și la coafor”, a mai dezvăluit Miruna pentru FANATIK.

Miruna, operații estetice pentru forme de vis

Chiar dacă face sport și se întreține cu complicate ritualuri de înfrumusețare, Miruna a apelat și la câteva intervenții chirurgicale pentru a corecta anumite părți ale corpului.

Mai exact, tânăra care i-a înnebunit pe campionii mondiali și-a făcut implanturi cu silicon, având acum un decolteu de vis, iar nasul a suferit și el o mică corecție. Evident, are și alte câteva intervenții estetice, cum ar fi acidul hialuronic în buze și o ușoară corectare a mandibulei.

Miruna face bani serioși din felul în care arată și vrea să investească în criptomonede

Pe lângă fotografiile pe care le postează cu generozitate pentru zecile de mii de fani pe care îi are pe conturile de socializare, Miruna și-a dat seama că poate câștiga bani serioși din felul în care arată.

Așa că, de ceva vreme, Miruna este una dintre cele mai active tinere de pe la noi în rețeaua onlyfans, loc în care postează imagini mai explicite decât ceea ce poate pune pe Instagram sau Facebook.

”Am ales sa pozez în ipostaze fierbinți pentru că acest lucru îmi oferă un venit în plus”, își explică Miruna decizia, ba chiar mai mult spune că vrea, pe viitor, să investească în criptomonede și alte afaceri online.

”Cel mai important este să fii asumat atunci când lucrezi în online. Acolo nu ai cum să te ascunzi, iar lumea o să te judece indiferent de situație”, a spus, pentru FANATIK, Miruna, explicând că și-a asumat pozele incendiare pe care le-a făcut.

ADVERTISEMENT