Mișcări de trupe în Casa Pariurilor Liga 1: Eugen Neagoe, principal favorit să preia Poli Iași. Vasile Miriuță, la Hermannstadt. Detalii exclusive

Cristi Coste    Traian Terzian   
în Casa Pariurilor Liga 1
23/12/2019, 21:43
Mișcări de trupe în Casa Pariurilor Liga 1: Eugen Neagoe, principal favorit să preia Poli Iași. Vasile Miriuță, la Hermannstadt. Detalii exclusive
Nici nu s-a încheiat bine ultima etapă a anului 2019 din Casa Pariurilor Liga 1 că au și început mișcările de trupe la nivelul antrenorilor

Nici nu s-a încheiat bine ultima etapă a anului 2019 din Casa Pariurilor Liga 1 că au și început mișcările de trupe la nivelul antrenorilor.

Mișcări de trupe în Casa Pariurilor Liga 1

După etapa a 22-a din campionatul intern, Eugen Neagoe și-a anunțat plecarea de la FC Hermannstadt, iar Mihai Teja și-a reziliat de comun acord înțelegerea cu Poli Iași. Probabil sunt primele mișcări de trupe din această iarnă din Casa Pariurilor Liga 1.

Imediat după victoria cu Poli Iași, tehnicianul Eugen Neagoe a părăsit-o pe FC Hermannstadt în urma unor divergențe cu oficialii clubului, acesta fiind motivul rupturii.

Miriuță e așteptat vineri la Sibiu

Iuliu Mureșan a explicat motivul pentru care Eugen Neagoe a demisionat de la Hermannstadt. Președintele sibienilor a declarat pentru că fostul antrenor al lui Dinamo își dorea să dea afară 12 jucători și să aducă în locul lor alți nouă fotbaliști.

Sibienii bănuiau de mai mult timp că ”Geană” va pleca în iarnă și l-au contactat deja pe Vasile Miriuță, cel care a mai fost la Hermannstadt între 9 octombrie 2018 și 12 iunie 2019. Tehnicianul care a plecat de la Kisvarda la începutul lunii octombrie este așteptat vineri la Sibiu pentru ultimele negocieri.

Neagoe, manager general la Iași

La două zile după înfrângerea cu Hermannstadt, și Mihai Teja și-a reziliat înțelegerea cu Poli Iași. Moldovenii, după un început promițător de sezon, au avut un final de an execrabil înregistrând o remiză și șapte înfrângeri în ultimele opt etape.

Locul său la formația din Dealul Copoului ar urma să fie liat chiar de către Eugen Neagoe. Fostul tehnician de la Dinamo ar urma să fie la Poli Iași manager general, urmând să se ocupe de tot ce înseamnă secția de fotbal.

Bergodi, favorit să-l înlocuiască pe Pițurcă

Alți doi antrenori care par că au zilele numărate sunt Cristiano Bergodi la FC Voluntari și Victor Pițurcă la Universitatea Craiova. Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a lăsat să se înțeleagă că italianul va fi dat afară în această iarnă.

Soarta lui Victor Pițurcă în Bănie va fi decisă de patronul Mihai Rotaru, dar este clar că Universitatea Craiova a jucat mult sub așteptări sub comanda fostului selecționer. Iar principalul favorit să-i ia locul este chiar Cristiano Bergodi, tehnician simpatizat de președintele Sorin Cârțu.

Închide ×