Fotbal international

Mișcări de trupe la Juventus! Ce planuri au italienii cu Ronaldo și Radu Drăgușin

30.04.2021 | 19:25
Miscari de trupe la Juventus Ce planuri au italienii cu Ronaldo si Radu Dragusin
ADVERTISEMENT

Juventus a trăit cel mai slab sezon din ultimii ani, în care nu a reușit să câștige nici titlul în Serie A, iar în Champions League a fost eliminată de FC Porto.

Jurnaliștii italieni de la Gazzetta Dello Sport prezintă o situație care poate deveni posibilă, dacă Massimiliano Allegri va reveni pe banca tehnică a torinezilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceștia au scris și ce s-ar întâmpla cu Radu Drăgușin, tânărul fundaș român, care este un produs de viitor al clubului, fiind debutat sub comanda lui Andrea Pirlo.

Cum poate arăta viitorul lui Radu Drăgușin, în cazul unei reveniri a lui Allegri la Juventus

Jurnaliștii de la Gazzetta Dello Sport au vorbit despre situația de la Juventus și anunță revenirea după o pauză de doi ani a lui Massimiliano Allegri. „Se îndreaptă spre o revoluție!”, se anunță pe coperta ziarului, cu referire la mișcările de trupe pregătite de torinezi.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii au mai notat și o plecare a lui Cristiano Ronaldă, al cărui salariu nu mai poate fi sustenabil, iar împreună cu Andrea Pirlo va pleca și directorul sportiv Fabio Paratici, însă în pericol este și Pavel Nedved.

„Tânărul Drăgușin aflat pe rampa de lansare”, așa cum fac referire italienii la Radu Drăgușin, va face parte din viitoarea defensivă gândită de Allegri, alături de De Ligt și Demiral, sub coordonarea lui Giorgio Chiellini, căruia i se va prelungi contractul cu un an.

ADVERTISEMENT
  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, conform transfermarkt.com

Ce transferuri ar pregăti „Juve”?

Conform Gazzettei Dello Sport, Max Allegri ar pregăti câteva mutări interesante la Juventus, precum aducerea lui Locatelli, de la Sassuolo, dar și aducerea unui nou fundaș stânga, alături de un fundaș central.

Arthur, transferul verii al campioanei Italiei din sezonul trecut, ar urma să fie pus să joace într-o altă parte a terenului, pentru a da un randament mai bun.

ADVERTISEMENT

Cât despre plecări, Aaron Ramsey și Adrien Rabiot sunt mijlocașii care ar urma să o părăsească pe Juventus în vară.

ADVERTISEMENT