Life

Misha, fosta nevastă a lui Connect-R, scrisoare deschisă către Guvern. Artista este disperată

23.11.2020 | 21:50
Misha fosta nevasta a lui ConnectR scrisoare deschisa catre Guvern Artista este disperata
Misha, fosta nevastă a lui Connect-R, scrisoare deschisă către Guvern. Artista este disperată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Misha, fosta soție a rapperului Connect-R, a făcut o scrisoare deschisă către autoritățile statului după în ultima perioadă situația sa financiară a fost grav afectată. Cântăreața este disperată și se teme să nu ajungă la sapă de lemn de când au fost anulate toate evenimentele.

Artista, pe numele real Mihaela Sotrocan, își dorește ca artiștii să fie incluși în categoriile care beneficiază de schema de ajutor de la stat în contextul pandemiei de coronavirus. Blondina este de părere că sectorul cultural nu depinde numai de 5 cinci categorii incluse de Guvern în acest plan.

ADVERTISEMENT

Mai exact, politicienii vin în ajutorul celor care lucrează ca operatori culturali, organizatori de evenimente culturale și festivaluri, organizatori de evenimente muzicale, stand-up comedy, vânzători de bilete, librari și editori, cântăreții nefiind incluși în această schemă.

Misha, afectată de pandemie. Artista, scrisoare deschisă către autorități

Artista în vârstă de 29 de ani este extrem de deranjată de această măsură luată de autorități, mai ales că este singura persoană care are un venit de când a divorțat. Misha crește singură fetița pe care o are împreună cu Connect-R, cei doi divorțând în 2018.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este de părere că sectorul cultural nu depinde numai de organizatorii de evenimente, ci și de artiști, cărora în ultimele luni le-au fost anulate toate concertele și spectacolele. Din păcate, nici în perioada sărbătorilor de iarnă nu vor urca pe scenă.

Acesta este și motivul principal pentru care fosta soție a lui Connect-R solicită ajutor financiar din partea Guvernului, fiind unul dintre muzicienii care a rămas fără singura sursă de venit și cel mai probabil, care riscă să strângă datorii.

ADVERTISEMENT

 „Scrisoare deschisă adresată domnului Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii

Stimate domnule ministru,

Am luat la cunoștință că Ministerul Culturii cu sprijinul Guvernului României a elaborat un proiect de schemă de ajutor de stat, pentru a veni în sprijinul sectorului cultural, ale cărei activități au fost sistate pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Însă, am constatat, cu surprindere, că artiștii nu sunt incluși în planul Guvernului.

Citind cele cinci măsuri vizate în schema de ajutor de stat, am observat că acestea se adresează operatorilor culturali, organizatorilor de evenimente culturale și festivaluri, organizatorilor de evenimente muzicale și stand-up comedy vânzătorilor de bilete și librarilor și editorilor.

ADVERTISEMENT

Așadar, artiștii nu sunt incluși în niciuna dintre cele cinci măsuri. Considerăm că existența sectorului cultural depinde nu doar de organizatorii de evenimente, ci mai ales de artiști.

Vă rugăm să includeți în schema de ajutor de stat și această entitate ca beneficiar eligibil al sumelor destinate ajutorării sectorului cultural”, a scris fosta soție a lui Connect-R în scrisoarea deschisă către autorități, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT