Misha, mesaj surprinzător pentru părinții ei. Cu ce i-au greșit artistei

Raluca Ilie   
în Stiri mondene
26/10/2020, 20:36
Misha, mesaj surprinzător pentru părinții ei. Cu ce i-au greșit artistei
Misha, mesaj surprinzător pentru părinții ei. Cu ce i-au greșit artistei. Sursa foto: Instagram

Misha este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească, dovadă fiind numeroșii ei fani de pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a publicat un mesaj surprinzător cu trimitere la părinții ei.

Deși a trecut prin multe evenimente neplăcute de-a lungul vieții, Misha a gestionat toate situațiile cu maturitate și i-a iertat pe toți cei care i-au greșit.

Nu este un secret faptul că blondina are o relație bună cu fostul ei soț, în ciuda separării dintre ei de acum doi ani, dar se pare că aceasta a dat dovadă de înțelepciune și în relația cu părinții ei.

Misha, mesaj surprinzător pentru părinții ei. Cu ce i-au greșit aceștia în copilărie

Deși este o vedetă discretă și rezervată în declarațiile despre viața personală, Misha obișnuiește să posteze mesaje subliminale pe conturile ei din mediul online, făcând trimitere la persoane importante din viața sa.

Fosta soție a lui Connect-R a dovedit de-a lungul timpului că este capabilă să ierte pe oricine îi greșește, ba chiar a menținut o relație foarte frumoasă cu fostul ei soț, în ciuda divorțului, aceștia colaborând pe plan profesional. Recent, cântăreața și-a amintit despre momentele mai puțin plăcute ale copilăriei și a făcut public un mesaj cu referire la cei care i-au dat viață.

Se pare că artista nu a avut dintotdeauna o relație bună cu părinții ei și nu s-a sfiit să facă o postare pe contul ei de Instagram în acest sens. Mesajul ei i-a surprins pe fani, aceasta sfătuindu-și urmăritorii să își ierte părinții, chiar dacă nu au știut să își arate iubirea față de ei așa cum ar fi trebuit.

Deși conștientă de faptul că părinții ei o iubesc necondiționat, Misha nu a simțit îndeajuns de mult dragostea lor, fapt ce este posibil să se fi repercutat, în timp, asupra relației sale cu Connect-R.

”Iertați-vă părinții că nu v-au putut iubi așa cum aveați nevoie. Acum iertați-vă și pe voi că ați căutat dragoste în toate locurile greșite”, a spus Misha pe rețelele de socializare.

 

 

Închide ×