Life

Misha, scoasă din sărite de autorități! Ce a pățit fosta soție a lui Connect-R

17.02.2021 | 16:38
Misha scoasa din sarite de autoritati Ce a patit fosta sotie a lui ConnectR
ADVERTISEMENT

Misha lui Connect-R este furioasă pe autorități! Fosta nevastă a cântărețului a împărtășit o experiență prin care a trecut de curând cu fanii ei de pe Instagram, iar revolta ei a ajuns la urechile tuturor.

Artista a fost extrem de nemulțumită de o vizită pe care a făcut-o la o casă de asigurări din cauza modului în care se muncește acolo.

ADVERTISEMENT

Blondina chiar i-a îndemnat pe oameni să nu se ducă la asigurări pentru că funcționarii se mișcă lent, iar cozile nu sunt pentru cei care stau prost la capitolul răbdare.

Misha lui Connect-R, furioasă pe autorități

„Deci cred că e a treia oară când mă duc la casa de asigurări degeaba. Nu mai pot de nervi. Dacă vreți să veniți astăzi pe aici, să nu veniți, pentru că o să stați trei ore la coadă. Eu am stat un sfert de oră, nu am rezistat mai mult. Într-un sfert de oră nu a intrat nimeni în condițiile în care în fața mea erau vreo douăzeci de persoane”, a spus extrem de mâhnită Misha pe contul ei de Instagram, la secțiunea de povești.

ADVERTISEMENT

Astfel de cozi nu sunt de mirare pentru români, căci ele sunt de când lumea, însă faptul că Misha a expus această problemă ajută într-un fel la vizibilizarea ei, chiar dacă mai mult ca sigur nu va schimba mare lucru la modul în care funcționează anumite instituții.

Misha și Connect-R se înțeleg bine după divorț

Vedeta nu a vrut să dea detalii ce probleme a trebuit să rezolve, însă a fost atât de nervoasă încât a ținut morțiș să se descarce aflându-se în mașină, în drumul spre întoarcere acasă.

ADVERTISEMENT

Misha este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, celebră în presa tabloidă mai ales în urma divorțului de Ștefan Mihalache, renumit sub numele de scenă Connect-R.

Cei doi sunt divorțați de câțiva ani și au o fetiță împreună. În prezent, relația dintre ei este una normală, de dragul fetiței, aceștia fiind chiar prieteni.

ADVERTISEMENT

 

Tags: