Stiri sportive

VIDEO FABULOS! Contra, primit ca un REGE de fani!

UPDATE / Jucătorii şi staff-ul lui Getafe au fost primiţi regeşte de fani după egalul de pe terenul Barcelonei, scor 2-2. Getafe a reuşit să egaleze în prelungiri prin golul lui Lafita şi a...
04.05.2014 | 16:20
VIDEO FABULOS Contra primit ca un REGE de fani

UPDATE / Jucătorii şi staff-ul lui Getafe au fost primiţi regeşte de fani după egalul de pe terenul Barcelonei, scor 2-2. Getafe a reuşit să egaleze în prelungiri prin golul lui Lafita şi a obţinut un punct vital în lupta pentru evitarea retrogradării. Cotidianul spaniol Marca scrie că antrenorul român, Cosmin Contra a fost cel mai aclamat de fani.

Vezi VIDEO:

Loading the player…

UPDATE / Cosmin Contra a vorbit pentru un post de radio din Spania imediat după remiza cu Barcelona pe Nou Camp:

„Adevărul este că ne-au ieşit lucrurile foarte bine, jucătorii au făcut o treabă bună, am muncit toată săptămîna pentru acest meci, îmi felicit jucătorii pentru sacrificiu. Ne apropiem şi mai mult de obiectiv. Sînt foarte bucuros, pentru că dacă vom continua aşa, ne vom salva de la retrogradare

Cred că echipa a avut încredere pînă în ultimul minut. Cu cîteva minute înainte, Sarabia a ratat două ocazii mari. Cu acest punct, ne-am uşurat misiunea. Trebuie să câştigăm acasă, etapa viitoare, cu Sevilla, şi apoi să mergem pe terenul lui Rayo cu încredere, pentru a rezolva rămînerea în prima ligă.

Cînd am venit aici, vestiarul era la pămînt, atît din punct de vedere fizic, cît şi psihic. Am spus şi atunci că nu am o baghetă magică, dar cred că am progresat mult. Am scos un punct care valorează aur pe terenul Barcelonei.

Cred că întotdeauna cînd joci contra Barcelonei te gândeşti că jucătorii săi pot fi puţin mai relaxaţi şi încerci să profiţi de asta. Mă bucur că mesajul meu pentru jucători în vestiar a fost ascultat”, a declarat Cosmin Contra la postul de radio Onda Cero.

Barcelona mai are doar şanse teoretice la titlu în acest sezon, fiind la 3 puncte de Atletico Madrid, care are un meci mai puţin disputat cu doar 2 etape înainte de final

Cu acest punct, echipa antrenată de Cosmin Contra trece peste Osasuna în clasament şi urcă pe locul 16. Getafe are acum 3 puncte peste prima echipă aflată sub linie, Almeria care va juca mîine cu ultima clasată, Betis. 

Clasamentul în zona de jos a clasamentului:

clasament

S-a terminat! Getafe a obţinut un punct de aur pe terenul Barcelonei. Catalanii au dominat partida, însă Getafe a reuşit să marcheze de două ori pe Camp Nou şi să obţină un punct în minutul 92. 

Barcelona a deschis scorul în minutul 23 prin Leo Messi, Getafe a egalat 14 minute mai tîrziu. După pauză, catalanii au trecut din nou în avantaj prin golul lui Alexis. Echipa lui Cosmin Contra a dat lovitura în prelungirile meciului cînd acelaşi Lafita a marcat şi a salvat un punct pentru Getafe.

GOOOOL Getafe! Lafita marchează în prelungirile meciului şi pleacă cu un punct de pe Camp Nou care ar putea să fie decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării

GOL Barcelona! Alexis Sanchez îi readuce pe catalani în avantaj în minutul 67 cu un şut din interiorul careului

Barcelona domină în repriza secundă, Getafe se apără în apropierea propriului careu. Elevii lui Contra nu prea mai trec centrul terenului

A început repriza secundă

La pauză, scorul este 1-1 pe Camp Nou.

Lafita egalează în minutul 37 pe Camp Nou. Golul a fost unul controversat, asistentul a ridicat fanionul pentru henţ, însă arbitrul a trecut peste decizia sa şi a validat golul

Loading the player…

Leo Messi deschide scorul în minutul 23 cu un şut bine plasat

Loading the player…

Înainte de startul meciului pe Camp Nou, fanii din tribune au desfăcut un imens banner cu Tito Villanova, fostul antrenor al Barcelonei, care a decedat recent.

tito

UPDATE / Echipe de start la Barcelona – Getafe:

barca

Cosmin Contra are parte de un meci imposibil în această etapă, contra Barcelonei, care speră în continuare la titlul de campioană, deşi şansele sînt foarte mici.Getafe nu se va putea baza pe Ciprian Marica, românul fiind eliminat runda trecută, după ce a primit aiurea două cartonaşe galbene.

Partida din tur a fost cîştigată destul de greu de Barcelona, „numai” 2-0, printr-o dublă reuşită de Leo Messi.  Statistica nu şi dă motive de bucurie antrenorului român, catalanii cîştigînd ultimele 6 partide directe. Mai mult, toate victoriile au fost în handicap. Avînd în vedere că Getafe are nevoie de puncte, cel mai probabil va ieşi la atac, ceea ce o poate costa, aşa că putem paria pe multe goluri în acest duel.

Meciul dintre Barcelona şi Getafe va avea loc sîmbătă de la ora 17:00.