Fotbal international

„Misma Pasion“. Fotbalişti şi cluburi din toată lumea sunt alături de portăriţa lui Real Madrid

07.04.2021 | 23:18
Misma Pasion Fotbalisti si cluburi din toata lumea sunt alaturi de portarita lui Real Madrid
ADVERTISEMENT

Un nou fenomen s-a născut în mediul online, după sfertul de finală dintre Real Madrid şi Liverpool în Liga Campionilor: „Misma pasion“. 

„Misma pasion“, fenomenul online pornit de portăriţa lui Real Madrid

Totul a pornit de la golul de 2-0 marcat de Marco Asensio în minutul 36. Portarul echipei feminine de fotbal a lui Real Madrid, Misa – Maria Isabel Rodriguez, a postat pe Twitter un colaj format din două imagini.

ADVERTISEMENT

Prima înfăţişa bucuria lui Asensio după golul în poarta lui Liverpool, iar cealaltă pe ea însăşi, fericită după prima victorie obţinută de Real Madrid în derby-ul cu Atletico Madrid la feminin. Colajul a fost însoţit de mesajul „Misma pasion“, „aceeaşi pasiune“ în traducere.

 

Misa a fost rapid atacată de internauţii, comentariile fiind misogine şi pline de ură. Jucătoarea a şters rapid postarea de pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Marco Asensio şi-a sprijinit colega

Marco Asensio a sărit astăzi, la o zi după meci, pe aceeaşi platformă de socializare, în apărarea colegei sale de club. Fotbalistul lui Real Madrid a postat un colaj asemănător şi cu acelaşi mesaj „Misma pasion“. De asemenea, Asensio a mai scris „Nimeni şi nimic să nu te împiedice să spui ceea ce gândeşti“.

Gestul de susţinere făcut de fotbalistul lui Real a fost rapid copiat şi de alţi jucători sau alte cluburi, astfel că „misma pasion“ s-a transformat rapid într-o adevărată mişcare online.

ADVERTISEMENT

S-au alăturat sportivi, cluburi şi oameni din toată lumea

Primul care a reacţionat după postarea lui Asensio a fost Granero, urmat imediat de Marcelo. Dar rapid s-au alăturat mulţi alţi jucători şi multe cluburi, din fotbal şi nu numai.

Leganes, Elche, Levante (toate din Spania), Eintrach Frankfurt, Tottenham, Manchester City, clubul de baschet Valencia, clubul de golf din Madrid, oameni din motociclism, sportivi de pe toate continentele şi oameni simpli au preluat mesajul şi l-au dat mai departe.

ADVERTISEMENT

Postarea lui Marcos Asensio a strâns rapid aproape 70 de mii de aprecieri, 1500 de comentarii şi 17.000 de redistribuiri.

ADVERTISEMENT