Life

Miss Alba, însărcinată cu un artist celebru! Drama trăită, în secret, de Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei

Manuela Oprișiu, una dintre cele mai frumoase foste concurente de la Puterea Dragostei, fostă Miss Alba, este însărcinată, tatăl copilului fiind un artist celebru din România.
08.10.2021 | 14:08
Miss Alba insarcinata cu un artist celebru Drama traita in secret de Manuela Oprisiu de la Puterea Dragostei
Manuela Oprisiu de la Puterea Dragostei este insarcinata Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că Manuela Oprișiu este însărcinată, frumoasa brunetă fiind acum în patru luni. Din păcate însă, din informațiile noastre, chiar dacă fosta Miss Alba este fericită ca va avea un copil, relația cu tatăl nu este una tocmai bună.

Manuela Oprișiu este însărcinată în patru luni

Fostă concurentă la Puterea Dragostei, Manuela Oprișiu este însărcinată în patru luni, bruneta așteptând acum să afle ce sex are copilul pe care îl poartă în burtică. Cu toate acestea, în plan amoros, lucrurile sunt destul de complicate pentru fosta Miss Alba, relația dintre ea și tatăl copilului terminându-se în urmă cu două zile.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform informațiilor FANATIK, Manuela și bărbatul cu care s-a iubit în ultimul an s-au despărțit, iar ea a luat decizia să plece din casa în care au locuit împreună și să se întoarcă acasă, alături de părinții ei, aceștia fiind încântați că vor deveni bunici.

Și, chiar dacă Manuela Oprișiu și-a ținut la ”secret” relația, FANATIK a aflat, în exclusivitate, că tatăl copilului fostei concurente de la Puterea dragostei este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, Leo de la Roșiori.

ADVERTISEMENT

Mai mult chiar, din informațiile FANATIK, Manuela de la Puterea Dragostei, în perioada în care se iubea cu celebrul manelist, a decis să își închidă și conturile de socializare, bruneta apărând, brusc, acum două zile, din nou, pe Instagram, moment care coincide cu despărțirea celor doi.

Manuela de la Puterea Dragostei, sarcină dificilă

Din informațiile noastre, cele patru luni de sarcină ale frumoasei Manuela Oprișiu nu au fost tocmai ușoare, grețurile matinale dându-i mari bătăi de cap. În plus, situația dificilă a relației cu tatăl copilului i-a provocat un stres suplimentar, cu atât mai mult cu cât, pare-se, amândoi își doreau copilul, iar Miss Alba a acceptat să rămână însărcinată la rugămințile artistului.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, Manuela de la Puterea Dragostei a încercat să fie cât mai discretă. Și, chiar dacă nu a negat că este însărcinată, bruneta a dat câteva declarații care, practic, confirmă informațiile noastre.

”Nu vreau și nu pot să comentez acum. Nu mă întrebați de tatăl copilului, nu am ce să spun în aceste momente”, ne-a declarat, în exclusivitate, Manuela Oprișiu, preferând să treacă sub tăcere momentele pe care le trăiește acum.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, Manuela Oprișiu, ajunsă la 27 de ani, nu își mai dorește, acum, în cazul unei împăcări cu tatăl copilului, să se căsătorească cu acesta, prioritatea fiind momentul nașterii și, evident, creșterea copilului.

Manuela a fost Miss Alba

Manuela Oprișiu a intrat în lumea bună a showbiz-ului în momentul în care, acum câțiva ani, a câștigat titlul de Miss Alba 2018. Înainte însă, bruneta avusese o carieră înfloritoare ca fotomodel întreruptă însă din dragoste, ea mutându-se în Spania și căsătorindu-se la acea vreme.

Cu toate acestea, povestea de dragoste nu a ținut prea mult, iar Manuela, divorțată, s-a întors în România și a revenit la meseria de model. Mai mult, printr e prezentările de modă și ședințele foto, bruneta a făcut senzație în emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D.

Devenită una dintre cele mai controversate concurente ale reality-show-ului matrimonial, Manuela Oprișiu a trecut prin momente grele în emisiune, după ce s-a încăierat cu o altă domnișoară, Roxana Buzoiu. E adevărat, la acea vreme, popularitatea ei a crescut exponențial, iar Manuela de la Puterea Dragostei a devenit rapid un star al lumii manelelor, artiștii întrecându-se să o aibă în videoclipurile lor.

ADVERTISEMENT