Video. Miss America, K.O. brutal în MMA. Adversara a fost dusă la spital

Tibi Demeter   
in Video
29/03/2018, 19:56
Video. Miss America, K.O. brutal în MMA. Adversara a fost dusă la spital

Schwartz a învins-o fără drept apel pe Kay Hansen, cea care a părăsit cuşca plină de sânge în urma loviturilor încasate. Kal s-a năpustit cu o serie de lovituri puternice asupra adversarei la finalul rundei secunde şi obţinut victoria după intervenţia arbitrului.

Schwartz, fost membru în marina militară a Statelor Unite ale Americii, este cunoscută ca “Miss America” şi a avut un record de 6 victorii şi 0 înfrângeri la amatori. Luptătoarea de 27 de ani a obţinut a 2-a victorie la profesionişti din carieră în urma bătălieli din gala Invicta FC 28.

K.O devastator nu a avut consecinţe grave

Kay Hansen, 18 ani, este una dintre cele mai tinere sportive din circuit, iar după lupta cu Schwartz a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare, din fericire pentru ea a avut nevoie doar de câteva copci.

 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×