Miss Argentina: aproape MĂRITATĂ cu Diego Forlan

Claudiu Melinte   
în Stiri sportive
01/06/2014, 00:02
Miss Argentina: aproape MĂRITATĂ cu Diego Forlan GALERIE FOTO

FANATIK.RO vă prezintă SEXY MONDIALUL! Cele mai frumoase fane ale echipelor care se vor întrece la COPA DE MUNDO BRASIL 2014 vor “defila” prin faţa dumneavoastră şi îşi vor dezvălui secretele care le-au făcut faimoase! Prima apariţie a fost pe 12 mai, ultima, a 32-a, pe 12 iunie, exact ziua în care va începe Mondialul brazilian. 

Chiar dacă nu ai un deloc un spirit de observaţiei bun, îţi dai seama din prima clipă în care o priveşti că este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea este Zaira Nara, cea mai ”bună” susţinătoare a naţionalei Argentinei la Cupa Mondială.

73CA1562F

Frumoasa în vîrstă de 25 de ani este sora mai mică a lui Wanda Nara, nimeni alta decît fosta soţie a lui Maxi Lopez şi actuala logodnică a lui Mauro Icardi.

zaira_nara_11

Zaira nu i-a urmat exemplul surorii sale, şi nu s-a ”combinat” cu un fotbalist din Argentina. În schimb a avut o relaţie lungă cu uruguayanul Diego Forlan.

zaira_nara_6

Cei doi aproape că s-au căsătorit. Forlan anunţase în 2011 pe Twitter că s-a logodit cu frumoasa argentiniancă şi că umează să se căsătorească.

zaira_nara_13

Cîteva luni mai tîrziu, tot Diego Forlan anunţa că s-a despărţit de Zaira Nara. După ce şi-au încheiat socotelile, argentinianca i-a mulţumit lui Dumnezeu că n-a ajuns să se căsătorească împreună cu Diego Forlan.

zaira_nara_zeusbox_com_j072011-1280x800

Închide ×