Nicio categorie

MISS Columbia! Shakira dansează în ritm de SAMBA

FANATIK.RO vă prezintă SEXY MONDIALUL! Cele mai frumoase fane ale echipelor care se vor întrece la COPA DE MUNDO BRASIL 2014 vor “defila” prin faţa dumneavoastră şi îşi vor dezvălui...
20.05.2014 | 00:04

FANATIK.RO vă prezintă SEXY MONDIALUL! Cele mai frumoase fane ale echipelor care se vor întrece la COPA DE MUNDO BRASIL 2014 vor “defila” prin faţa dumneavoastră şi îşi vor dezvălui secretele care le-au făcut faimoase! Prima apariţie a fost pe 12 mai, ultima, a 32-a, pe 12 iunie, exact ziua în care va începe Mondialul brazilian.

Shakira este una dintre cele mai cunoscute artiste ale planetei. Legătura ei cu fotbalul este una puternică, în condiţiile a compus imnurile ultimelor două ediţii de campionat mondial din Germania şi Africa de Sud.

shakira-40v

Frumoasa columbiană formează unul dintre cele mai celebre cupluri din fotbal cu jucătorul Barcelonei Gerard Pique, alături de care are un copil.

shakira-beautiful

Shakira a cîştigat în cariera ei o mulţime de premii în muzică printre care 5 premii “MTV music awards”, două premii Grammy şi 7 premii Bilboard.

Shakira-1024x1280

Superba brunetă vorbeşte fluent 6 limbi străine: engleză, portugheză, franceză, spaniolă şi arabă. Este considerată una dintre cele mai inteligente artiste din industria muzicală, avînd un coeficient de inteligenţă de 140.

shakira-in-hot-pants

Shakira este cunoscută şi pentru calităţile extraordinare de dansatoare pe care le are. Videoclipurile în care artista dansează au milioane de vizualizări, mişcările frumoasei columbiene fiind un etalon al dansului latin.

shakira-photos

Artista din Columbia a realizat o mulţime de acţiuni de caritate prin care să ajute copii săraci din America de Sud şi din lume. În cariera ei, Shakira a avut mai multe concerte din care toate încasările au ajuns la categoriile defavorizate de oameni.

shakira-13

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri