Life

Miss Europe 2018, acuzată de o escrocherie uriașă! Multimilionar român, momit cu măritișul, ”înțepat” cu peste 2 milioane de euro

Afacerist celebru din Arad, Adrian Petru Luca, a devenit victima unei fete de oraș, fosta Miss Europe 2018, Andreea Coman, paguba suportată fiind uriașă: peste două milioane de euro
07.09.2021 | 12:35
Miss Europe 2018, Andreea Coman, este implicata intr-un scandal fara precedent in lumea bună de la noi Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste a unui afacerist celebru cu o domnișoară frumoasă foc s-a soldat cu pierderi uriașe pentru multimilionarul care și-a clădit un imperiu imobiliar în vestul țării.

De fapt, am putea spune că povestea Cenușăresei a fost adaptată perfect la realitățile românești. Avem o domnișoară, frumoasă foc, un bărbat putred de bogat și o poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Afaceristul păgubit de 2 milioane de euro s-a dus la tribunal

Povestea de dragoste de care vorbim a ajuns la Tribunal, azi fiind înfățișare la Judecătoria Timișoara în primul dintre pleiada de procese deschise împotriva domnișoarei.

Asta ar fi, pe scurt, povestea ”Cenușăresei” Andreea, o tânără, devenită Miss, declarată, în 2018, cea mai frumoasă femeie din Europa, care, ca prin minune, s-a amorezat de un potent om de afaceri de origine română, cu rezidență și prin Monaco, Adrian Petru Luca.

ADVERTISEMENT

Doar că realitatea, parcă specific românească, pare să fie alta. Nu de altceva, dar basmul ”Cenușăresei” se termină cu un final cât se poate de neplăcut pentru ”Prințul” din poveste. Ba chiar, acesta, după ce a fost convins de frumoasa brunetă să divorțeze, s-a trezit cu buzele umflate. Și fără o sumă uriașă de bani, toate cerute de fosta Miss în ”semn de iubire”.

I-a ”donat” 2 milioane de euro

Acum, cei doi sunt în proces, la Tribunal, judecata urmând să fie una dificilă. Mai exact, omul de afaceri cere magistraților să anuleze toate contractele de donație pe care le-a făcut pe numele domnișoarei care l-a împins spre divorț și care i-a cerut, explicit, în nenumărate rânduri să o ia de soție pentru a avea o relație.

ADVERTISEMENT

Iar bunurile și cadourile de care vorbim sunt demne de o regină, toate în baza unor acte aflate și în posesia FANATIK, fiecare dintre obiectele cu pricina fiind ”inventariat” și în procesele deschise de Adrian Petru Luca contra Andreei Coman.

Astfel, Andreea a primit de la omul de afaceri un penthouse, complet mobilat, în valoare de 800.000 de euro, mobilă în valoare de 100.000 de euro, cadouri de peste 180.000 de euro și o donație de încă 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Evident, la toate acestea se mai adaugă ”mărunțișuri” precum vacanțe în Monaco, cazări la cele mai scumpe hoteluri cu putință, mese la restaurante cu stele Michelin, închirieri de avioane private și alte asemenea lucruri la care omul obișnuit poate doar visa, cheltuielile fiind, estimativ, în valoare de jumătate de milion de euro.

Pe lângă anularea donațiilor, Adrian Petru Luca a depus plângeri pentru înșelăciune, șantaj și fals în declarații, numărul total de procese pe care le au, acum, cei doi fiind de 17. Mai mult, daunele morale pe care le cere multimilionarul sunt uriașe, depășind 10 milioane de euro, per total.

Afaceristul, momit cu o căsătorie

Culmea, de-a lungul celor doi ani de relație, spun actele depuse la dosarul care va arunca în aer lumea bună din România, Andreea făcea presiuni cât se poate de serioase asupra omului de afaceri pentru ca acesta să își părăsească familia.

Iar acest lucru, evident, s-a și întâmplat, cu atât mai mult cu cât focoasa brunetă promitea, la rândul ei, că vrea să devină mireasa milionarului, că dorește să îi dăruiască copii și alte lucruri, mai dulci ca mierea.

Doar că mierea s-a transformat destul de repede în fiere, în momentul în care fosta Missa primit, prin contract de donație, apartamentul de superlux în care locuiește acum în București.

Mai exact, din visul de a merge la altar împreună, afaceristul s-a trezit gonit, fără scrupule, din viața Andreei, insultele aruncate, în scris, acestuia fiind, până atunci, de neimaginat.

Tentativă de omor? Miss Europe ar fi încercat să îl otrăvească

De parcă asta nu ar fi fost îndeajuns, Adrian Petru Luca suferind o pagubă financiară uriașă, se pare că spre sfârșitul relației lor lucrurile au devenit și mai complicate. Mai exact, omul de afaceri o acuză pe fosta Miss Europe că ar fi încercat să îl otrăvească intoxicându-l cu mercur.

Ba chiar, într-o serie de plângeri penale, Adrian Petru Luca aduce dovezi ale intoxicației cu mercur, toate actele doveditoare fiind înmânate procurorilor de caz, aceștia începând urmărirea penală împotriva fostei Miss, Andreea Coman.

De altfel, FANATIK a intrat în posesia unor imagini video cu Andreea Coman pe când aceasta, chemată pentru declarații la Poliția Timiș, a ajuns însoțită de avocatul ei pentru a da explicațiile cu privire la cazul de otrăvire de care este acuzată de fostul ei iubit.

Afaceristul a ajuns la psiholog după ce a fost ”țepuit”

Evident, afaceristul a crezut că nu aude bine. Făcuse totul pentru focoasa ”Cenușăreasă” și, în loc să trăiască împreună fericiți până la adânci bătrâneți, s-a trezit aruncat în stradă, bine ”tapat”, susține el, de banii pe care, de-a lungul timpului, i-a donat, cu o generozitate greu de înțeles, domnișoarei.

Doar că, după o perioadă de depresie cruntă, chiar diagnosticată medical, bărbatul și-a dat seama că nu poate lăsa lucrurile așa, că a fost folosit de tânăra Miss și că, de fapt, a căzut într-o capcană în care nici în cele mai negre coșmaruri nu s-ar fi imaginat. Și, fără să stea pe gânduri, a acționat-o în judecată, la Tribunalul București și la Timișoara.

Iar acolo, multimilionarul cere magistraților să constate nulitatea donaților, înapoierea bunurilor și a sumelor remise către focoasa brunetă și, mai mult chiar, daune morale, încercând să demonstreze că, de fapt, a fost înșelat – și financiar, și fizic –  de-a lungul întregii relații avute, explicând că a fost indus în eroare și că e victima unui dol, pe lângă tentativa de omor.

Ce spune multimilionarul despre procesele cu Andreea Coman

Contactat de FANATIK, multimilionarul din vestul țării a vorbit despre situația sa, dar, fiind o serie de cercetări penale în curs nu a dat foarte multe explicații.

”Da, am trecut prin momente grele. Mă simt înșelat, am fost otrăvit. Multe nu pot spune, voi declara tot ce e de declarat în fața magistraților, la tribunal. Suntem implicați în mai multe procese”, a spus, pentru FANATIK, multimilionarul Adrian Petru Luca.

În ciuda apelurilor repetate, precum și a mesajelor care i-au fost trimise, Andreea Coman nu a răspuns reporterilor FANATIK până la ora publicării acestui material, pentru a vorbi despre acuzațiile care i se aduc.

ADVERTISEMENT