Stiri sportive

Ce a făcut Miss Iran pentru a scandaliza 80 de milioane de musulmani!

Aylar Lie este, de departe, una dintre cele mai controversate figuri feminine din Iran. Aceasta a scandalizat opinia publică din țara natală, însă succesul său a ajuns la cote maxime.
04.06.2014 | 00:01

FANATIK.RO vă prezintă SEXY MONDIALUL! Cele mai frumoase fane ale echipelor care se vor întrece la COPA DE MUNDO BRASIL 2014 vor “defila” prin faţa dumneavoastră şi îşi vor dezvălui secretele care le-au făcut faimoase! Prima apariţie a fost pe 12 mai, ultima, a 32-a, pe 12 iunie, exact ziua în care va începe Mondialul brazilian.

Despre Aylar Lie se ştie că este una dintre cele mai controversate femei care s-au născut în Iran. Ajunsă în Norvegia încă de la vîrsta de doi ani, frumoasa brunetă a fost implicată de-a lungul timpului în mai multe scandaluri care i-au distrus reputaţia în ţara natală, dar notorietatea i-a explodat odată cu acestea.

16q4v5

Frumoasa de 30 de ani a provocat o reacţie incredibilă autorităţilor de la Teheran după ce, la vîrsta majoratului, a turnat mai multe filme pentru adulţi în SUA. A fost ameninţată chiar cu retragerea cetăţeniei şi cu interdicţia de a mai intra vreodată în Iran.

Aylar -Dianati -Lie-02

Aylar a susţinut într-un interviu oferit presei din Norvegia că a avut o relaţie cu celebrul cîntăreţ Robbie Williams şi chiar că a întreţinut relaţii intime cu acesta. Irlandezul a negat însă, dar degeaba, faima brunetei crescuse.

Aylar_Lie_190003b

Frumuşeţea şi formele perfecte ale brunetei au atras atenţia unuia dintre cei mai de succes cîntăreţi din peninsula Scandinavă, pe numele său de scenă Basshunter. Astfel, Aylar a apărut în nu mai puţin de 8 dintre videoclipurile pe care acesta le-a filmat la melodiile lui.

aylar_lie-1280x1024

În 2004, Aylar a participat la preselecţiile pentru concursul Miss Norvegia. Chiar dacă a ajuns în finala televizată, a fost descalificată cu puţin timp înaintea începerii acesteia. Organizatorii tocmai aflaseră de istoricul brunetei în industria filmelor porno, lucru interzis participantelor la concurs.

aylar-dianati-lie-14