News

MISS Italia: Manuela Arcuri, febleţea lui Francesco TOTTI

Copa de Mundo Brasil 2014 se apropie cu pași repezi, astfel că e momentul pentru a le trece în revistă pe cele mai frumoase suportere ale echipelor de fotbal.
25.05.2014 | 00:45

FANATIK.RO vă prezintă SEXY MONDIALUL! Cele mai frumoase fane ale echipelor care se vor întrece la COPA DE MUNDO BRASIL 2014 vor “defila” prin faţa dumneavoastră şi îşi vor dezvălui secretele care le-au făcut faimoase! Prima apariţie a fost pe 12 mai, ultima, a 32-a, pe 12 iunie, exact ziua în care va începe Mondialul brazilian.

Manuela Arcuri, una dintre cele mai frumoase actriţe din Italia chiar dacă se apropie de 40 de ani, are acum 37, a avut de-a lungul timpului relaţii cu mai mulţi fotbalişti, cea mai „toridă” cu Francesco Totti.

0037-Manuela-Arcuri

În prezent are o idilă cu miliardarul american Austin Ryan Fuentes.

Manuela-Arcuri-Bikini-2

De la o vîrstă foarte fragedă a fost atrasă de lumina reflectoarelor, devenind model încă de la 16 ani. În 1995 a jucat în cîteva telenovele şi în primul ei filme, “Gaura Neagră”.

Manuela Arcuri

Manuela nu a fost niciodată îngrijorată că ar putea fi atacată de necunoscuţi, fiind una dintre puţinele modele din lume care au centura neagră în karate.

manuela_arcuri_undrwr_1thumb1