Stiri sportive

MISS SUA: Nicole, “pisicuţa” din inima Pacificului!

SUA se poate lăuda cu una dintre cele mai sexy suportere din lume! Născută în Hawai, în urmă cu aproape 36 de ani, Nicole Scherzinger a făcut carieră ca solistă a trupei The Pussycat Dolls....
08.06.2014 | 00:01
MISS SUA Nicole pisicuta din inima Pacificului

SUA se poate lăuda cu una dintre cele mai sexy suportere din lume! Născută în Hawai, în urmă cu aproape 36 de ani, Nicole Scherzinger a făcut carieră ca solistă a trupei The Pussycat Dolls. Începînd din 2007, ea are o relaţie cu năbădăi cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton de care s-a despărţit în mai multe rînduri, însă cei doi au reluat la fel de des relaţia. Ultima dată în martie 2014.

C_29_fotogallery_1003283__ImageGallery__imageGalleryItem_14_image hot-nicole-scherzinger-109680

mediajuicejoint-Nicole-Scherzinger-Maxim-1

Cariera muzicală a lui Nicole a fost influenţată sub diverse forme de celebrităţi precum Mariah Carey, The Black Eyed Peas, Michael Jackson, Adele şi Janet Jackson. La mijlocul deceniului trecut ea a cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale cu piese care au prins la publicul larg, deopotriva datorită vocii sale, al modului de interpretare, dar mai ales aspectului fizic!

Nicole-Scherzinger-Hot

Nicole este o mare fană a reprezentativei SUA, cu atît mai mult cu cît echipa americană a crescut constant în ultimii 15 ani, cam în aceeaşi perioadă cu ascensiunea sa profesională. În ciuda acestui fapt, frumoasa mulatră nu a avut relaţii cu niciun fotbalist, slăbiciunea sa rămînînd fostul campion de Formula 1, Lewis Hamilton, cu care s-a cunoscut în urmă cu şapte ani şi alături de care trăieşte şi în prezent, chiar dacă s-a despărţit în mai multe rînduri pe intervale de timp diferite.

Nicole-Scherzinger-Hot-Wallpaper-Wallpaper-Wallpapers-HD-printable-Hot-celebrities-11 Nicole-Scherzinger-Hot-Wallpaper-Wallpaper-Wallpapers-HD-printable-Hot-celebrities-19

Tags: