Nicio categorie

MISS SUA: Nicole, “pisicuţa” din inima Pacificului!

SUA se poate lăuda cu una dintre cele mai sexy suportere din lume! Născută în Hawai, în urmă cu aproape 36 de ani, Nicole Scherzinger a făcut carieră ca solistă a trupei The Pussycat Dolls....
Autor: Mircea Dominte | 08.06.2014 | 00:01

SUA se poate lăuda cu una dintre cele mai sexy suportere din lume! Născută în Hawai, în urmă cu aproape 36 de ani, Nicole Scherzinger a făcut carieră ca solistă a trupei The Pussycat Dolls. Începînd din 2007, ea are o relaţie cu năbădăi cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton de care s-a despărţit în mai multe rînduri, însă cei doi au reluat la fel de des relaţia. Ultima dată în martie 2014.

C_29_fotogallery_1003283__ImageGallery__imageGalleryItem_14_image hot-nicole-scherzinger-109680

mediajuicejoint-Nicole-Scherzinger-Maxim-1

Cariera muzicală a lui Nicole a fost influenţată sub diverse forme de celebrităţi precum Mariah Carey, The Black Eyed Peas, Michael Jackson, Adele şi Janet Jackson. La mijlocul deceniului trecut ea a cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale cu piese care au prins la publicul larg, deopotriva datorită vocii sale, al modului de interpretare, dar mai ales aspectului fizic!

Nicole-Scherzinger-Hot

Nicole este o mare fană a reprezentativei SUA, cu atît mai mult cu cît echipa americană a crescut constant în ultimii 15 ani, cam în aceeaşi perioadă cu ascensiunea sa profesională. În ciuda acestui fapt, frumoasa mulatră nu a avut relaţii cu niciun fotbalist, slăbiciunea sa rămînînd fostul campion de Formula 1, Lewis Hamilton, cu care s-a cunoscut în urmă cu şapte ani şi alături de care trăieşte şi în prezent, chiar dacă s-a despărţit în mai multe rînduri pe intervale de timp diferite.

Nicole-Scherzinger-Hot-Wallpaper-Wallpaper-Wallpapers-HD-printable-Hot-celebrities-11 Nicole-Scherzinger-Hot-Wallpaper-Wallpaper-Wallpapers-HD-printable-Hot-celebrities-19

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!