Life

Cea mai frumoasă femeie din Ucraina s-a refugiat în România! Helen Gydyrym: ”Ori ne sprijiniți țara luptând pe front, ori trimiteți bani”

Cea mai frumoasă femeie din Ucraina, Helen Gydyrym, fostă Miss, s-a refugiat în România și, de aici, visează la momentul în care Rusia va fi înfrântă.
12.03.2022 | 16:29
Cea mai frumoasa femeie din Ucraina sa refugiat in Romania Helen Gydyrym Ori ne sprijiniti tara luptand pe front ori trimiteti bani
Cea mai frumoasă femeie din Ucraina s-a refugiat în România, Helen Gydyrym este convinsă că vor reușit să învingă Rusia / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Helen Gydyrym, o blondă cu forme perfecte, a fost nevoită, alături de copii ei, să fugă din fața războiului pornit de Rusia, în Ucraina. Refugiată în România din Odessa, ucraineanca este, pe cât de frumoasă, pe atât de aprigă. Și, fără ocolișuri, fosta Miss Ucraina îndeamnă la rezistență și la luptă până când cei care i-au invadat țara vor pierde războiul.

Cea mai frumoasă femeie din Ucraina s-a refugiat în România! Ce spune Helen Gydyrym

Helen Gydyrym, fosta Miss Ucraina, a fost nevoită să fugă din Odessa și să locuiască, temporar, în Botoșani, sperând că războiul din țara ei natală va fi pierdut de invadatorii ruși cu sprijinul comunității internaționale.

ADVERTISEMENT

”Prietenii din străinătate, sunt bine! Din păcate, am fost nevoită să plec, temporar, din țara mea iubită, alături de copiii mei și nu mă pot întoarce prea curând! Eu, personal, mă voi descurca, nu am nevoie de ajutor din partea nimănui.

De aceea, nu mai îmi trimiteți numerele voastre de telefon sau tot felul de emoticioane! V-a plăcut ce am postat, poze, povești pozitive, zâmbete. Cu cât se va termina mai repede războiul din Ucraina atacată de ruși, cu atât mai repede mă voi întoarce în online.

ADVERTISEMENT
Helen Gydyrym
Helen Gydyrym este Miss Ucraina și s-a refugiat la Botoșani / Foto: Facebook

Așa că, ori ne sprijiniți țara luptând pe front, ori trimiteți bani pentru a ne sprijini militarii”, a notat pe conturile ei de socializare cea mai frumoasă femeie din Ucraina, fosta Miss din țara vecină.

Miss Ucraina s-a stabilit în Botoșani

Cel care a anunțat că Helen Gydyrym, fosta Miss Ucraina, s-a stabilit, pe perioada războiului în România, a fost cunoscutul jurnalist Viorel Ilișoi, unul dintre cei mai implicați în ajutorarea refugiaților din țara vecină.

ADVERTISEMENT

”Printre refugiații ucraineni se numără și Helen Gydyrym, Miss Ucraina, Miss Top Models, Miss Top Universe, Miss etc. A fugit din Odesa, din calea rușilor, și s-a aciuat în Botoșani. Mai exact, la un prieten de-al meu, ziarist.

A nimerit bine. Mâine seară ajung acolo cu ajutoare, poate trec să-i urez bun-venit pe plaiurile lui Eminescu. Primitor ca tot românul, prietenul meu încearcă să-i asigure o ședere plăcută frumoasei ucrainence. Singurul lucru care s-ar putea să nu-i placă prea tare Helenei, stârnindu-i o firească invidie, ar fi să vadă ce frumoase sunt botoșănencele”, a notat pe contul său de socializare reputatul jurnalist Viorel Ilișoi.

ADVERTISEMENT

Miss Ucraina, îndemnuri patriotice: ”Glorie Ucrainei”

Helen Gydyrym a povestit pe conturile sale de socializare ce se petrecea în casa ei din Odessa înainte de a se refugia în România, gonită de războiul pornit de Rusia și de bombardamente. ”Băiețelul meu face un duș și cântă imnul Ucrainei, se duce la culcare și cere să îi citesc un basm cu final fericit. Când bate la ușă cere să i se spună parola: `Glorie Ucrainei`.

Când se trezește dimineața mă întreabă: `Mama, azi e bună dimineața?`. Prietenii mei minunați… Îmi doresc ca mâine să vină ziua în care să ne urăm buna dimineața cu adevărat… ca altădată”, a mai notat frumoasa Helen Gydyrym pe conturile ei de socializare.

Helen Gydyrym
Helen Gydyrym este Miss Ucraina și s-a refugiat din Odessa la Botoșani / Foto: Facebook

Ba chiar, deși este foarte atentă la educația celor doi copii ai ei, Miss Ucraina le-a permis micuților, temporar, să folosească și cuvinte ”colorate” atunci când se referă la invadatorii ruși, ajunși în Ucraina la ordinele lui Vladimir Putin.

”Copiii au voie oficial să folosească înjurături, dar doar temporar. Până se duc rușii la #$$$%! Glorie Ucrainei! Glorie națiunii! Moarte dușmanilor tăi!”, a mai spus, la câteva zile de la invadare Ucrainei de către Rusia, Helen Gydyrym.

ADVERTISEMENT