Life

Miss Universe România 2021, implicată într-un scandal cu droguri. Mama Carminei Cotfas, revoltată: “Sunt șocată! A căzut cerul pe mine”

Miss Universe România 2021, Carmina Olimpia Cotfas, s-a trezit amestecată într-un scandal uriaș, după ce fostul ei iubit a fost condamnat pentru trafic de droguri.
22.11.2021 | 14:04
Miss Universe Romania 2021 implicata intrun scandal cu droguri Mama Carminei Cotfas revoltata Sunt socata A cazut cerul pe mine
Miss Universe România, Carmina Olimpia Cotfas, s-a trezit amestecata, fara voia ei, intr-un scandal cu trafic de droguri, negat cu vehementa de cei care o cunosc Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmina Olimpia Cotfas, superba ardeleancă devenită Miss Universe România 2021, trece prin momente grele după ce numele i-a fost amestecat într-un dosar cu trafic de droguri, fostul iubit al tinerei fiind condamnat, în primă instanță, pentru această infracțiune.

Iar mama tinerei de 20 de ani, în exclusivitate pentru FANATIK, a vorbit despre ce se petrece cu fiica ei care, peste câteva zile, va reprezenta România la finala mondială Miss Universe care va avea loc la Eilat, în Israel.

ADVERTISEMENT

Miss Universe România 2021, implicată într-un scandal cu droguri

Fostul iubit al Miss Universe România 2021, Carmina Olimpia Cotfas, model de meserie, a fost condamnat, recent, în primă instanță, pentru trafic de droguri. Astfel, Aurelian Buțurcă, tânărul care s-a iubit cu Miss Universe România 2021 a fost acuzat de trafic de droguri de mare risc și condamnat la aproape patru ani de închisoare, tânărul depunând apel împotriva sentinței, el fiind, acum, în arest la domiciliu.

La una dintre înfățișările în fața magistraților, alături de tânărul condamnat, s-a aflat și Carmina Olimpia Cotfas, cea care va reprezenta România la finala mondială a concursului Miss Universe care se va desfășura pe 13 decembrie 2021, la Eilat, în Israel.

ADVERTISEMENT

Carmina Olimpia Cotfas, relație cu un tânăr condamnat pentru trafic de droguri

Prezența ei în sala de judecată însă a provocat un adevărat scandal, tânăra fiind acuzată, în anumite publicații, că ar fi fost parte în ”afacerile” cu droguri pentru care a fost acuzat fostul ei iubit.

FANATIK a contactat-o pe mama tinerei Miss Universe România 2021, aceasta explicând, de fapt, cum ar sta lucrurile, recunoscând că a fost revoltată când a văzut articolele din presă.

ADVERTISEMENT

Mama Carminei, Miss Universe 2021: ”Sunt șocată și revoltată, a căzut cerul pe mine”

”Nu înțeleg de ce este ea acuzată. Ei au avut o relație, s-au despărțit în termeni buni și ea a vrut să fie lângă el. A fost în sală, dar nu s-au ținut de mână sau ceva. Normal, Carmina nu încurajează ceea ce a făcut acel băiat. Se profită de imaginea ei și de ce a făcut acest copil într-un asemenea context.

E totuși interesant cum nimeni, dar absolut nimeni, nu a scris un articol prin care să o susțină, să o încurajeze, să o voteze pentru semifinala din Israel”, ne-a spus, revoltată la maximum, Dorina, mama tinerei Miss Universe.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, în momentul în care a văzut articolele în care este sugerat că fiica sa ar fi fost parte în dosarul de trafic de droguri, mama Carminei recunoaște că a simțit că toată munca tinerei se duce de râpă.

”Sunt șocată și revoltată, a căzut cerut pe mine. Carmina, tot ceea ce a făcut, s-a făcut pe munca ei. Faptul că are ținutele pentru Israel, faptul că singură își face imaginea nu e deloc apreciat. În schimb numele ei a fost băgat în asemenea discuții, în asemenea afaceri, ea, care nu a făcut, în viața ei, nimic ilegal, o amendă nu a luat.

Copiluța asta s-a ridicat singură, prin munca ei, este mândră de ea, de țara ei și va face totul să ne reprezinte cu cinste”, ne-a mai explicat femeia.

Carmina și tânărul condamnat penal pentru trafic de droguri s-au despărțit

Mai mult decât atât, mama Carminei Cotfas, cea care va reprezenta România la Miss Universe, ne-a dezvăluit că relația dintre cei doi tineri s-a încheiat încă din momentul în care frumoasa ardeleancă ar fi aflat de ocupațiile iubitului ei.

”Ei s-au despărțit, au rămas amici. A fost ce a fost între ei, dar s-a terminat și au rămas în relații bune. S-au despărțit imediat după ce a aflat în ce este implicat. I-a spus să o scuze, dar nu voia să facă parte din așa ceva, nu voia să fie implicată în ceva ilegal”, a precizat femeia.

Ba chiar, a mai explicat ea, Carmina nici nu și-ar închipui să se implice în ceva ilegal, să își distrugă cariera ca model și viitoare profesoară de istorie. ”Carmina nu provine dintr-o familie în care să fie crescută în puf, noi avem patru copii și lucrăm pe niște salarii… A fost greu să îi creștem, dar Carmina este bijuteria coroanei.

Ea nu umblă brambura pe străzi, ea, până la 20 de ani, a fost de două ori în club. Fata asta nu a fost văzută în baruri, la discoteci…”, ne-a mai spus mama Carminei Olimpia Cotfas, Miss Universe România.

ADVERTISEMENT