Fotbal intern

„Mister” Denis Alibec: „Eu decid cine bate penalty! Eu am decis să bată Tamaș” + Andone se amuză: „Denis nu era primul pe listă nici data trecută”

06.03.2020 | 23:01
Mister Denis Alibec Eu decid cine bate penalty Eu am decis sa bata Tamas  Andone se amuza Denis nu era primul pe lista nici data trecuta
ADVERTISEMENT

Jucătorii Astrei i-au dedicat victoria cu FC Botoșani lui Gabi Tamaș, cel care și-a pierdut tatăl în urmă cu puțin timp.

Mai mult, Tamaș a fost lăsat să execute penalty-ul obținut de Alibec în repriza secundă și a înscris golul victoriei.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, atitudine de „Mister”

Denis Alibec, copilul rebel al Astrei, a oferit un răspuns amuzant atunci când a fost întrebat cine a decis ca Tamaș să execute lovitura de la 11 metri, fiind știut faptul că Alibec e cel care în mod normal bate penalty-urile.

Plin de sine, Alibec s-a lăudat că el decide cine bate penalty. Mai mult, Alibec a explicat că l-a lăsat pe Tamaș să bată lovitura de la 11 metri pentru a-l încuraja.

ADVERTISEMENT

„Ne bucurăm că am învins, am jucat pentru Gabi, pentru că a avut problema aceea. Ne bucurăm că a înscris, pentru că s-a văzut că suntem o familie.

Eu am decis să bată Gabi Tamaș, eu decid cine bate și cine nu”, a explicat Alibec la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Bogdan Andone se amuză pe seama lui Alibec

În replică, antrenorul Bogdan Andone s-a amuzat pe seama declarației lui Alibec. Antrenorul a lăsat să se înțeleagă că Alibec nu ar fi de fapt prima opțiune la executatul loviturilor de la 11 metri.

„Avem o listă cu trei jucători, nu contează cine e primul, bate cine se simte responsabil.

Cel care își asumă responsabilitatea. Meciul trecut a executat Denis, el nu era primul pe listă”, a declarat Andone.

ADVERTISEMENT
  • 24 de puncte are Astra Giurgiu în clasament, cu 5 mai puține față de liderul CFR Cluj