News

Misteriosul caz al unei românce din Italia. E pozitivă la coronavirus și după 57 de zile de la infectare. Video

24.04.2020 | 13:06
Misteriosul caz al unei romance din Italia E pozitiva la coronavirus si dupa 57 de zile de la infectare Video
ADVERTISEMENT

Un caz absolut misterios este cel al unei românce din Italia, care este pozitivă și după aproximativ două luni de la infectarea cu coronavirus.

Misteriosul caz al unei românce din Italia

Conform fanpage.it, Bianca Dobroiu este un model italian de origine română, care trăiește în Bologna, și care are un caz aparte de coronavirus care îi șochează pe medicii din Italia.

ADVERTISEMENT

Calvarul tinerei în vârstă de 22 de ani a început pe 27 februarie, când a avut primele simptome de COVID-19: febră mai mare de patruzeci de grade, tuse uscată, dureri musculare și dureri de cap.

Bianca Dobroiu a ajuns în spital, la o zi după ce a primit rezultatul primului test. Tânăra a fost externată pe 6 martie, iar medicii i-au spus să rămână izolată la domiciliu, deoarece cazurile de coronavirus care nu erau grave nu erau tratate în spitale.

ADVERTISEMENT

”Unii spun că aș putea deveni un caz de studiu”

”Am fost internată șase zile, apoi m-au externat fiindcă febra scăzuse fără a mai trece peste 37-37,2 grade. De atunci au continuat să-mi facă testele cu tampon, până acum cinci în total”, a explicat femeia.

Tânăra a precizat că patru teste au ieșit negative și unul a ieșit în schimb neconcludent. Ea a povestit că ultimul test l-a făcut pe 16 aprilie, iar următorul este programat la sfârșitul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT

”Unii spun că aș putea deveni un caz de studiu. La început credeam că mi se întâmplă doar mie, apoi am văzut că mai sunt și alte cazuri de carantină atât de lungă până când nu ies două teste negative”, a încheiat Bianca Dobroiu.

Tânăra a precizat că nu mai știe ce să facă din plictiseală, mai ales că este închisă în cameră pentru că nu vrea să-i dea virusul și mamei sale. După ce sse va vindeca, ea a spus că primul lucru pe care îl va face va fi o plimbare lungă.

ADVERTISEMENT

Oamenii de știință elvețieni au făcut o nouă descoperire și anunță că noul tip de coronavirus este mai mult decât o pneumonie și este o inflamare vasculară sistemică.

ADVERTISEMENT