Fotbal intern

Misterul accidentării lui Billel Omrani. Motivul pentru care nu a făcut deplasarea pentru meciul cu FCSB. Exclusiv

19.03.2021 | 21:21
Misterul accidentarii lui Billel Omrani Motivul pentru care nu a facut deplasarea pentru meciul cu FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut mari probleme de lot înaintea partidei cu FCSB, din etapa 28 a Ligii 1. Edward Iordănescu nu are nicun vârf de careu în formula de start. A ales să atace cu Păun, Carnat și Chipciu. Asta pentru că Debeljuh are coronavirus, iar Omrani a suferit o accidentare chiar în această săptămână.

Conform informațiilor FANATIK, Billel Omrani a simțit o durere la călcâi la antrenamentul de miercuri. A fost imediat scos pe margine de Iordănescu jr., care a vrut să îl menajeze. Știa cât de important este să nu îl piardă pe francez pentru meciul de vineri cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Staff-ul medical al ardelenilor a sperat că este vorba doar de un spasm, iar Omrani va putea fi folosit pe Arena Națională. Doar că lucrurile s-au complicat chiar din seara zilei de miercuri. Atacantului de 27 de ani i s-a umflat călcâiul, iar durerile s-au amplificat.

Sezon de coșmar pentru Billel Omrani, din cauza numeroaselor probleme medicale. Titular în doar două partide pentru CFR Cluj

Astfel că a devenit clar că Omrani nu va putea fi folosit în partida de vineri și nici nu a făcut deplasarea la București. De altfel, medicii de la CFR Cluj nu au putut încă să fixeze o dată clară în legătură cu revenirea atacantului pe teren și așteaptă să vadă cum va evolua accidentarea.

ADVERTISEMENT

Actualul sezon a fost unul de coșmar pentru Billel Omrani, care a jucat doar 10 partide pentru CFR Cluj în Liga 1. Și a fost în doar două ocazii titular. O accidentare l-a ținut trei luni departe de gazon, iar apoi recuperarea s-a făcut cu mare dificultate.

“E o accidentare destul de nemaiîntâlnită. E o desprindere a unui muşchi de pe os, e cicatrizat, dar încă mai simte dureri. Pentru a evita riscul unei recidive, recuperarea decurge încet. E ok acum, dar se evită intrarea lui în ritm normal pentru a se evita o agravare”, spunea Marius Bilașco la Telekom Sport, în luna decembrie.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, evaluat la 3,6 milioane de euro în decembrie 2020. Dar cota sa de piață a scăzut mult

Billel Omrani a marcat etapa trecută, în partida cu Poli Iași, scor 4-0. A fost doar al doilea său gol în actualul campionat. Edward Iordănescu spera că acea reușită va însemna finalul problemelor pentru atacantul său, dar lucrurile nu au stat așa.

Billel Omrani a fost adus la CFR Cluj în vara anului 2016, de la Olympique Marseille, fără a fi plătită vreo sumă de transfer. Este în prezent cotat la 2 milioane de euro, conform Transfermarkt.de.

ADVERTISEMENT

Omrani mai are contract la CFR Cluj până în vara anului viitor. În decembrie 2019 ajungea la cea mai mare valoare de piață pentru el, 3,6 milioane de euro.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,75 este cota pentru “sub 2,5 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT