Life

Misterul alertei cu bombă de la nunta lui George Simion a fost deslușit. Ce artist era, de fapt, vizat: „L-au băgat pe altă intrare și l-a preluat mirele”

Apar noi informații din culisele nunții lui George Simion cu Ilinca Munteanu, eveniment care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în comuna Măciuca din județul Vâlcea.
30.08.2022 | 14:30
Misterul alertei cu bomba de la nunta lui George Simion a fost deslusit Ce artist era de fapt vizat Lau bagat pe alta intrare si la preluat mirele
Nunta lui George Simion a stârnit câteva controverse
ADVERTISEMENT

Nunta lui George Simion din 27 august a fost perturbată mediatic de o așa-zisă alertă cu bombă, care s-a dovedit a fi falsă, în cele din urmă.

Alerta cu bombă de la nunta lui George Simion, manevră să-l sperie pe Nicu Covaci?

FANATIK cum s-a declanșat această alertă, de fapt, și cine era vizat. Panica s-a instalat, potrivit informațiilor obținute de FANATIK de la o persoană implicată în organizarea nunții, în momentul în care Nicu Covaci și colegii de la Phoenix plecau din Pitești spre nuntă.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a spus că au dorit să-l facă pe Nicu să nu mai cânte la nuntă, însă nu au reușit. L-au băgat pe altă intrare și l-a preluat mirele Simion”, ne-a declarat unul dintre organizatori.

Nicu Covaci a ajuns, într-adevăr, să cânte, printre ultimii invitați, chiar înaintea dansului mirilor, care a avut loc pe scenă.

ADVERTISEMENT

Majoritatea artiștilor au cântat pro-bono, potrivit informațiilor noastre, ori au fost plătiți de alți nuntași, în special nașii, ca un cadou pentru miri.

De altfel, la fața locului nu a existat nicio teamă privind vreo alertă cu bombă. Informația nu a circulat din prima printre invitații de la marea petrecere câmpenească. Mai mult, la fața locului n-au ajuns nici măcar pirotehniștii. Erau prezenți doar cei de la Poliția Rutieră pentru a gestiona intrarea și ieșirea din satul Oveselu, comunca Măciuca. Din când în când, mai patrulau, ce-i drept, câțiva polițiști pentru a se asigura că nu există conflicte.

ADVERTISEMENT

Mirii au primit, printre altele, borcane cu magiun de Topoloveni

Peste 10.000 de oameni s-au strâns la finalul săptămânii trecute la nunta care ar putea intra în Cartea Recordurilor pentru numărul de invitați! Potrivit celor mai noi informații despre numărul persoanelor care au pășit pe meleagurile vâlcene să danseze la petrecerea lui Simion, cu brățări au intrat, oficial, în jur de 14.000 de persoane.

Alte elemente inedite, aflate între timp de FANATIK, sunt următoarele: pe pajiște s-au folosit 3 mii de baloți mici și 3.700 de baloți mari, iar printre cadourile primite de miri s-au numărat brățări personalizate, tot felul de bijuterii făcute de oameni, dar și de-ale gurii, cum ar fi coșuri cu magiun și gem de Topoloveni.

ADVERTISEMENT

Femeia care a făcut aranjamentele cu spice de grâu, floarea soarelui și busuioc a fost Olga Panaete, ajutată de fiica ei, Doina, ambele fine ale lui Ion Dolănescu.

Finele lui Ion Dolănescu, Olga și Doina Panaete, au realizat aranjamentele florale de la nuntă

45.000 de porții de sarmale

Și la capitolul mâncare a fost nebunie, așa cum FANATIK a relatat ieri. Bucătarul Liviu Bosnea de la Frăția Ceaunelor a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate, ieri, despre această nuntă, în cifre.

Acesta a zis că s-au dat 60.000 de porții de cârnați, pulpe de pui, piept de pui și 45.000 de porții de sarmale, cu mămăligă și brânză de la Gigi Becali.

„Cred că o tonă de vânat am gătit, 45.000 de sarmale, adică vreo 20.000 de porții, cu mămăliga aferentă. Nu mai zic de cele două tone de brânză de la Gigi Becali. Și, să o spunem pe aia dreaptă, Becali dă ora exactă în brânză la noi în țară. A fost deosebită.

Cred că un meniu complet la grătar valora cam 150 de lei. Adăugăm și sarmalele cu mămăliguța, legumele, cartofii prăjiți, tocana și ce a mai fost, se ajunge la prețul unui meniu de nuntă”, ne-a declarat ieri chef Bosnea.

 

ADVERTISEMENT