Life

Misterul alertei cu bombă de la nunta lui George Simion a fost deslușit. Ce artist era, de fapt, vizat: „L-au băgat pe altă intrare și l-a preluat mirele”

Apar noi informații din culisele nunții lui George Simion cu Ilinca Munteanu, eveniment care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în comuna Măciuca din județul Vâlcea.
30.08.2022 | 14:30
Misterul alertei cu bomba de la nunta lui George Simion a fost deslusit Ce artist era de fapt vizat Lau bagat pe alta intrare si la preluat mirele
Nunta lui George Simion a stârnit câteva controverse
ADVERTISEMENT

Nunta lui George Simion din 27 august a fost perturbată mediatic de o așa-zisă alertă cu bombă, care s-a dovedit a fi falsă, în cele din urmă.

Alerta cu bombă de la nunta lui George Simion, manevră să-l sperie pe Nicu Covaci?

FANATIK cum s-a declanșat această alertă, de fapt, și cine era vizat. Panica s-a instalat, potrivit informațiilor obținute de FANATIK de la o persoană implicată în organizarea nunții, în momentul în care Nicu Covaci și colegii de la Phoenix plecau din Pitești spre nuntă.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a spus că au dorit să-l facă pe Nicu să nu mai cânte la nuntă, însă nu au reușit. L-au băgat pe altă intrare și l-a preluat mirele Simion”, ne-a declarat unul dintre organizatori.

Nicu Covaci a ajuns, într-adevăr, să cânte, printre ultimii invitați, chiar înaintea dansului mirilor, care a avut loc pe scenă.

ADVERTISEMENT

Majoritatea artiștilor au cântat pro-bono, potrivit informațiilor noastre, ori au fost plătiți de alți nuntași, în special nașii, ca un cadou pentru miri.

De altfel, la fața locului nu a existat nicio teamă privind vreo alertă cu bombă. Informația nu a circulat din prima printre invitații de la marea petrecere câmpenească. Mai mult, la fața locului n-au ajuns nici măcar pirotehniștii. Erau prezenți doar cei de la Poliția Rutieră pentru a gestiona intrarea și ieșirea din satul Oveselu, comunca Măciuca. Din când în când, mai patrulau, ce-i drept, câțiva polițiști pentru a se asigura că nu există conflicte.

ADVERTISEMENT

Mirii au primit, printre altele, borcane cu magiun de Topoloveni

Peste 10.000 de oameni s-au strâns la finalul săptămânii trecute la nunta care ar putea intra în Cartea Recordurilor pentru numărul de invitați! Potrivit celor mai noi informații despre numărul persoanelor care au pășit pe meleagurile vâlcene să danseze la petrecerea lui Simion, cu brățări au intrat, oficial, în jur de 14.000 de persoane.

Alte elemente inedite, aflate între timp de FANATIK, sunt următoarele: pe pajiște s-au folosit 3 mii de baloți mici și 3.700 de baloți mari, iar printre cadourile primite de miri s-au numărat brățări personalizate, tot felul de bijuterii făcute de oameni, dar și de-ale gurii, cum ar fi coșuri cu magiun și gem de Topoloveni.

ADVERTISEMENT

Femeia care a făcut aranjamentele cu spice de grâu, floarea soarelui și busuioc a fost Olga Panaete, ajutată de fiica ei, Doina, ambele fine ale lui Ion Dolănescu.

Finele lui Ion Dolănescu, Olga și Doina Panaete, au realizat aranjamentele florale de la nuntă

45.000 de porții de sarmale

Și la capitolul mâncare a fost nebunie, așa cum FANATIK a relatat ieri. Bucătarul Liviu Bosnea de la Frăția Ceaunelor a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate, ieri, despre această nuntă, în cifre.

Acesta a zis că s-au dat 60.000 de porții de cârnați, pulpe de pui, piept de pui și 45.000 de porții de sarmale, cu mămăligă și brânză de la Gigi Becali.

„Cred că o tonă de vânat am gătit, 45.000 de sarmale, adică vreo 20.000 de porții, cu mămăliga aferentă. Nu mai zic de cele două tone de brânză de la Gigi Becali. Și, să o spunem pe aia dreaptă, Becali dă ora exactă în brânză la noi în țară. A fost deosebită.

Cred că un meniu complet la grătar valora cam 150 de lei. Adăugăm și sarmalele cu mămăliguța, legumele, cartofii prăjiți, tocana și ce a mai fost, se ajunge la prețul unui meniu de nuntă”, ne-a declarat ieri chef Bosnea.

 

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la...
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la khmerii roșii și Vietnam la războiul din Ucraina
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din...
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din România
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!