Life

Misterul despărţirii Lidiei Buble de Răzvan Simion a fost lămurit. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

09.06.2020 | 08:08
Misterul despartirii Lidiei Buble de Razvan Simion a fost lamurit Ce se intampla de fapt intre cei doi
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de câteva luni bune. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

De câteva săptămâni, spațiul public a fost bombardat cu nenumărate zvonuri care dădeau ca sigură destrămarea unuia dintre cele mai longevive și apreciate cupluri ale showbiz-ului românesc. Dacă până mai ieri erați tentați să credeți că nu sunt altceva decât bârfe răspândite  din răutatea unora și altora, ei bine, anunțul lui Răzvan Simion a făcut lumină în acest caz, așa că acum știm cu siguranță că relația sa cu Lidia Buble este deja de domeniul trecutului. De altfel, mesajul postat în weekend-ul trecut pe rețelele de socializare le-a întărit tuturor convingerea că decizia i-a aparținut realizatorului TV, care și-ar fi părăsit fosta iubită fără să stea pe gânduri.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Răzvan Simion și Lidia Buble. Vedeta Antenei 1 ar fi pus capăt relației

În plus, surse din anturajul celor doi au dezvăluit că despărțirea nu s-a produs de ieri, de azi, ci de câteva luni bune, însă au preferat să aștepte momentul potrivit pentru a face anunțul oficial. Deși a încercat să-și salveze relația, Lidia s-a resemnat până la urmă cu gândul că vor rămâne doar prieteni și „parteneri de afaceri”.

ADVERTISEMENT

Situația asta durează de câteva luni bune. Ea a încercat să mai ascundă, însă, era foarte tristă de fiecare dată, fiindcă el i-a zis că este mai bine să stea singură, ca și când…gata, aici se oprește povestea.

Lidia a mai încercat să salveze ceva, dar nu s-a putut, conștientizează că nu se mai poate face nimic. Vor rămâne probabil doar ”parteneri de afaceri”! Atât”, au explicat persoane apropiate fostului cuplu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Răzvan Simion nu rămâne datoare. Ce mesaj i-a transmis Lidiei Buble

Acum că zvonurile legate de separarea celor doi s-au transformat în certitudini, nu puțini sunt cei care susțin că Răzvan Simion ar urma să se întoarcă în brațele fostei soții. Ei bine, chiar dacă nu i-a picat tocmai bine că a trebuit să pună capăt unei căsnicii care dura de mai bine de 15 ani, Diana susține că a închis definitiv acest capitol. Cât despre Lidia Buble, bruneta lasă de înțeles că nimic nu e ceea ce pare.

Prefer să nu vorbesc despre acest lucru. Vreau să mă gândesc la viitorul familiei mele, de aici, de la Timișoara. Dacă aş regreta aş fi încă acolo… Lucrurile s-au consumat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată!

ADVERTISEMENT

Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă. El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte.

Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni.

ADVERTISEMENT

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a declarat fosta soție a lui Răzvan Simion în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
Tags: