Misterul dispariţiei fratelui Elenei Udrea!

Răzvan Scarlat   
în Hotnews
01/04/2015, 09:37
Misterul dispariţiei fratelui Elenei Udrea! GALERIE FOTO

Elena Udrea se afla in arestul Politiei Capitalei de aproape o luna si, de fiecare data, ea a fost vizitata de aceleasi persoane, mama si prietena sa, Ruxandra Dragomir. Desi mai are un frate, Adrian, reporterii nu au reusit pana acum sa il observe la poarta unitatii penitenciare, semn ca ruda blondei de la Cotroceni prefera sa nu iasa in evidenta in aceasta perioada.

Elena Udrea traieste clipe de cosmar in aceasta perioada. Arestata in dosarul “Gala Bute”, deputata incearca cu toate resursele sa-si demonstreze nevinovatia in fata procurorilor, iar in penitenciar abordeaza totul cu calm si o rezistenta incredibila.

Politiciana nu este singura in acest demers al ei si, saptamanal, in arest, este vizitata in special de mama sa, dar si de buna prietena, Ruxandra Dragomir, care ii sustin moralul si ii transmit public mesajele din inchisoare. Surprinzator pentru multi apropiati, insa, pana acum, in fata nu a iesit Adrian, fratele Elenei Udrea, care parca ar fi invizibil, in conditiile in care, in perioada in care era in libertate, blonda era foarte apropiata de el si de familia acestuia, sotia Cristina, membra a Partidului Miscarea Populara, si cele doua fete ale sale.

Surse din preajma fostului ministru sustin totusi ca absenta lui Adrian Valentin Udrea din lumina reflectoarelor ar avea motive intemeiate. Pe de o parte, sunt voci care spun ca Elena l-ar fi rugat pe fratele sau sa fie stalpul familiei in aceasta perioada, sa aiba mare grija de mama ei si sa o ajute sa treaca mai usor peste probleme. In plus, in urma cu doua saptamani, pe 14 martie, s-au implinit si sase ani de la moartea tatalui deputatei, iar fratele a fost cel care s-a ocupat de pomana.

Pe de alta parte, Adrian nu este genul de personaj obisnuit cu celebritatea, ii place sa fie mai retras si in banca lui. Drept dovada, in urma cu patru ani, abordat de o echipa de jurnalisti de la un post de stiri, barbatul a avut o reactie verbala violenta si i-a indepartat rapid pe cei care i-au taiat calea si ar fi vrut sa stie mai multe despre familia Elenei Udrea.

SURSA: wowbiz.ro

Închide ×