News

Misterul dispariției studentei de la litere. Ce mesaj le-a transmis Maria părinților, înainte să dispară fără urmă

Maria, o studentă în vârstă de 20 de ani din Iași, a dispărut fără urmă. De marți, nimeni n-a mai văzut-o, iar apropiații își fac griji pentru soarta ei.
14.05.2023 | 15:41
Misterul disparitiei studentei de la litere Ce mesaj lea transmis Maria parintilor inainte sa dispara fara urma
Maria Gheorghiu nu a mai fost văzută de marți, 9 mai. Familia o caută disperată / Sursă foto: Facebook Consiliul Studenților la Litere
ADVERTISEMENT

Misterul din jurul dispariției studentei la Litere din Iași se adâncește pe măsură ce timpul trece. Maria Gheorghiu n-a mai dat niciun semn de viață de marți, iar apropiații cred că aceasta ascundea un secret.

Maria lipsea de la cursuri, în ultima vreme

Marți, 9 mai, Maria le-a transmis părinților ei că urmează să meargă la facultate, și că va rămâne la cursuri până târziu, în jurul orei 20:00. Colegii spun că fata n-a mai ajuns la școală.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, tinerii susțin că Maria a lipsit destul de mult în acest semestru, deși spunea familiei în fiecare zi că participă la cursuri. Nimeni nu știe unde mergea sau cu cine se întâlnea fata în timpul zilei, atunci când ar fi trebuit să fie la ore.

„Săptămâna trecută am văzut-o. Era destul de grăbită dar, nu venea la facultate. Nu a mai venit la ore de ceva timp”, a declarat Claudia, una dintre colegele Mariei, pentru Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu studenta dispărută. Varianta rudelor

Maria nu a dat niciodată vreun semn că vrea să fugă și nici nu a fost un copil-problemă. Din contră, tânăra activa ca voluntar în șase asociații de tineri, alături de care participa la diverse activități.

Mama Mariei crede că fiica ei este în pericol, pentru că ”are încredere prea mare în oameni și este credulă”. Femeia e de părere că e posibil ca tânăra să fi devenit victima cuiva ”care a convins-o” să-l însoțească.

ADVERTISEMENT

Mătușa tinerei spune, însă, că aceasta a îmbrățișat-o cu puțin timp înainte să se facă nevăzută. ”Acum îmi dau seama că a fost un rămas bun”, a declarat mătușa tinerei.

Cei care au informații despre studenta dispărută sunt rugați să sune la 112

În acest moment, familia și prietenii au demarat o campanie pe Facebook, și îi roagă pe cei care au văzut-o pe studenta dispărută sau dețin informații despre ea, să sune la 112.

ADVERTISEMENT

Adolescenta purta, în momentul dispariției, un pardesiu de culoare bej, blugi albaștri, cămașă kaki și încălțăminte sport, de culoare mov.

ADVERTISEMENT